…δεξιοί, υπονομευτές, καθεστωτικοί, λαμόγια που πλούτισαν, διψασμένοι για εξουσία, προδότες του κινήματος, θυρωροί πού έγιναν γνωστοί, Χίτλερ και Μουσολίνι, σταλινικοί.. κλπ, κλπ…Ο κατάλογος δεν έχει τέλος.. Έτσι αποκαλούν οι μεν τους δε.. Δηλαδή έτσι αυτοαποκαλούνται… Τώρα έγιναν έτσι; Όχι φυσικά.. Γιαυτό και αλληλοκαρφώνονται και αυτοαποκαλύπτονται…

Και να σκεφτεί κανείς ότι όλοι αυτοί, πριν τις εκλογές, ήταν «ενωμένοι δυνατοί» και ήθελαν να κυβερνήσουν πάλι την Ελλάδα.. Την ίδια απορία εκφράζουν τώρα και οι.. Τρεμοπρετεντέρηδες (!) Μόνο πού αποκρύπτουν μια μικρή λεπτομέρεια: Ότι είχαν λυσσάξει για να τους ξαναφέρουν στην εξουσία.. Μήπως δεν τους ήξεραν; Τους ήξεραν! (αφού κάνουν καλό ρεπορτάζ!). Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά πού αυτοαποκαλύπτονται ( η αλήθεια είναι ότι ποτέ άλλοτε σε τέτοιο βάθος και έκταση όπως τώρα). Και το 96.. Και βγήκαν «ενωμένοι δυνατοί» στις πλάτες μας για τόσα χρόνια.. Και τώρα φοβάμαι πάρα πολύ..

Τρέμω μήπως και επικρατήσουν και πάλι οι «λογικές» φωνές των ..συμφερόντων και την επόμενη μέρα βγουν και πάλι «ενωμένοι δυνατοί»..Για να αποδείξουν έτσι για μία ακόμα φορά ότι δεν έχουν ίχνος τσίπας πάνω τους.. Ότι τους ενώνει η κοινή έλλειψη ντροπής, η κοινή έλλειψη ήθους μπροστά στο «σοσιαλιστικό όραμα» της μικρής και μεγάλης εξουσίας, από τη γειτονιά έως του Μαξίμου, πού ο καθένας τους κατέχει ή ονειρεύεται..

Advertisements