Δυό μόνο λόγια για αυτά τα κακόμοιρα «ρεπορτάκια» πού εργάζονται στις γαλέρες των «πρωϊνάδικων» με αφορμή ένα πόστ από το Media blog με τίτλο «Κόσμος αγγελικά πλασμένος». Γράφει κάποιος «τηλεθεατής»:

«…αυτή η υποκρισία των ανθρώπων της τηλεόρασης, που μπροστά στις κάμερες το παίζουν υπεράνω και από πίσω, στα γραφειάκια τους, τρέμουν όταν διαβάζουν τις τηλεθεάσεις. Τρέμουν και μετά βγαίνουν από την τρύπα τους και πηγαίνουν στα δημοσιογραφάκια τους (γιατί έτσι αντιμετωπίζουν τους συνεργάτες τους) και ζητούν… παπάδες. Κλέβουν τα θέματα που έκαναν άλλες εκπομπές γιατί έκαναν νούμερα. Μάλιστα ζητούν μεγαλύτερο σόου από το δημοσιογράφο που θα πάει για να κάνει υψηλότερη τηλεθέαση από τους άλλους. Ζητούν χαροκαμμένους να κλαίνε μπροστά στην κάμερα. Αν είναι δυνατό να βρεθεί, η άρρωστη μητέρα, με τα τρία ή πέντε παιδιά καλύτερα, που τα μεγαλώνει μόνη της, γιατί ο πατέρας που πίνει και τη δέρνει την έχει εγκαταλείψει για μία ρωσίδα που του έφαγε τα λεφτά και τώρα είναι άφραγκη, με το ένα παιδί άρρωστο και χωρίς δουλειά, τότε θα μιλάμε για το ιδανικότερο θέμα της εκπομπής. Το οποίο φυσικά, αν κάνει νούμερα θα είναι επιτυχία του παρουσιαστή, που κατά τα άλλα είναι ποιοτικός και το αντίστοιχο θέμα σε άλλο κανάλι θα το καταδίκαζε και αν πάει άπατο θα φταίει ο δυστυχής ρεπόρτερ, που δεν έκανε καλά τη δουλειά του.» http://www.mediablog.gr/?p=1692

Προσυπογράφουμε και συμπάσχουμε.. Απολύτως έγκυρη πηγή ο «τηλεθεατής». Καρατσεκαρισμένο.. Εκτός όμως από το ποιόν των τηλεαστέρων των πρωϊνάδικων υπάρχουν και άλλα θαυμαστά.. Είναι οι απάνθρωπες συνθήκες εργασίας για τα κακόμοιρα «ρεπορτάκια» και «δημοσιογραφάκια» που σκοτώνονται για ένα κομμάτι ψωμί στην κυριολεξία προκειμένου να δοξάζονται τα δημοφιλή αφεντικά τους. Κάτω από την διαρκή απειλή της απόλυσης είναι υποχρεωμένα να ανέχονται καθημερινά, φωνές, απειλές, προσβολές, ταπεινώσεις, να βλέπουν τους αγαπημένους τηλεστάρ του λαού να κάνουν σαν υστερικές κόμησες, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πιο φρέσκια και σπαρταριστή ..δυστυχία πού θα τους χαρίσει τα πολυπόθητα νούμερα.. Η σχολή Σταμάτη Μαλέλη ωχριά μπροστά στους πρωινούς τηλεαστέρες.. Χίλιες φορές σε ρωμαϊκή γαλέρα παρά σε ελληνικό πρωϊνάδικο! Ουαί και αλίμονο στο «ρεπορτάκι» πού δεν κατάφερε και δεν πρόλαβε να φέρει το θέμα πού «έβγαλε» πρώτο το απέναντι πρωϊνάδικο.. Ουαί και αλίμονο στο «ρεπορτάκι» πού δεν κατάφερε πρώτο να σύρει στο τηλεπαράθυρο το καινούργιο «ψώνιο» της βδομάδας.. «Γιατί ρε μαλακισμένα δεν τόχουμε εμείς αυτό και τόχουνε οι άλλοι; Τόσο ανίκανα είστε;» Είναι το πλέον ήπιο ουρλιαχτό των αγαπημένων του λαού, Αυτιάδων, Παπαδάκηδων και όλων των άλλων που βραβεύονται κι όλας και για την προσφορά τους στην ..ενημέρωση! Και τρέχουν τα «μαλακισμένα ρεπορτάκια» και καταριούνται τη μοίρα τους σιωπηλά ενώ ταυτόχρονα ονειρεύονται εκείνη την ημέρα που θα καταφέρουν και αυτά να γίνουν τηλεαστέρες πρωϊνάδικων όπως και τα αφεντικά τους..