Τους είχα προειδοποιήσει εγκαίρως από τις 14 Οκτωβρίου: Ότι λέει το Μέγκα, ο κόσμος κάνει ακριβώς τα αντίθετα! Πρότεινε Γιωργάκη για πρωθυπουργό, ο κόσμος ψήφισε τον Καραμανλή. Πρότεινε Βενιζέλο, ο κόσμος ψήφισε Γιωργάκη…
Στις 14 Οκτωβρίου λοιπόν (γιατί εγώ μιλάω πάντα με ημερομηνίες) είχα στείλει εκείνη την βαρυσήμαντη επιστολή (πού έμεινε στην ιστορία) με τίτλο «προς τα αφεντικά του Μέγκα» και τους εξηγούσα πώς, είτε πρέπει να αλλάξουν τους Τρεμοπρετεντέρηδες γιατί δεν τραβάνε, είτε να τους βάλουν να παπαγαλίζουν ακριβώς τα αντίθετα από τις πραγματικές επιθυμίες τους, έτσι ώστε, κάνοντας και ο λαός το αντίθετο, να προκύπτει το επιθυμητό.. Γουστάρουν Βενιζέλο; Να προπαγανδίζουν υπέρ του Γιωργάκη και ούτω καθεξής..(την επιστολή αυτή θα τη βρείτε μερικά ποστάκια πάρα κάτω γιατί εγώ μιλάω πάντα με στοιχεία)
Έγγραφα τότε μεταξύ άλλων, προς τα αφεντικά, ότι οι εντεταλμένοι δημοσιογράφοι σας, στηρίξανε μετά πάθους τον Σημίτη και συγκαλύψανε ανενδοίαστα τις λαμογιές όλων αυτών που πλούτισαν επί κυβερνήσεως του, όπως ομολογεί και η Βάσω.. Παρά ταύτα όμως, οι Πασόκοι προκειμένου να γλιτώσουν από το Σημίτη δέχτηκαν ακόμα και το Γιωργάκη.. Μετά οι εντεταλμένοι σας στηρίξανε διακαώς το Γιωργάκη: Δεν πρόλαβε να πάρει το «δακτυλίδι» και άρχισαν να πέφτουν βροχή τα έκτακτα δελτία «ειδήσεων».. -Τώρα ο Γιωργάκης περνάει τα διόδια προς την Πάτρα.. -Τώρα ο Γιωργάκης χαιρετάει σαν τον συγχωρεμένο τον παππού του.. -Τώρα ο Γιωργάκης κάνει ποδήλατο στο Καστρί.. κλπ, κλπ.. Μετά προσπαθήσανε με κάθε τρόπο να ρίξουν τον Καραμανλή προτείνοντας το Γιωργάκη και ξεπερνώντας σε κακοήθεια ακόμα και το ίδιο το Πασόκ.. «Λαμόγια», «καιροσκόποι», «καθεστωτικοί», «υπονομευτές», «δεξιοί», κλπ, (όπως αυτοαποκαλούνταν μέχρι χθες) προτάθηκαν όλοι μαζί από τους εντεταλμένους σας για να κυβερνήσουν τον τόπο! Παρά ταύτα ο λαός ψήφισε Καραμανλή και μαύρισε ξανά το Γιωργάκη.. Τώρα υποστήριξαν Βενιζέλο ( τον κάψανε τον άνθρωπο) και το Πασόκ ψήφισε μετά πάθους Γιωργάκη!
Το δε άκρον άωτον της αγνωμοσύνης και του πασοκισμού είναι ότι ο πονηρός Γιωργάκης βγήκε πάλι πρόεδρος αλλά αυτή τη φορά (άκουσον-άκουσον) με σημαία του εναντίον των ..μεγαλοσυμφερόντων και της .. «μιντιοκρατίας»! Δηλαδή εναντίον του Μέγκα! Εν ολίγοις, τόσο πολύ ο κόσμος δεν γουστάρει τους Τρεμοπρετεντέρηδες πού έφτασε στο σημείο να πιστέψει ακόμα και στα θαύματα: Ο τι τώρα ο Γιωργάκης πού ωρίμασε, όπως λέει, θα πολεμήσει τα μεγαλοσυμφέροντα και τη «μιντιοκρατία»!
Οπως καταλαβαίνετε δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη. Οι Τρεμοπρετεντέρηδες πρέπει να αλλάξουν πάραυτα γιατί είναι παντελώς αναξιόπιστοι! Ούτε για «πανελίστες» στα μεσημβρινά τηλεπαράθυρα δεν κάνουν!

Advertisements