Τρίβουν τα μάτια τους και δεν το πιστεύουν.. Σκουντιούνται μεταξύ τους.. Τσιμπάει ο ένας τον άλλον να δουν αν είναι ξύπνιοι! Ο Γιωργάκης και το βαθύ Πασόκ τους αποκαλούν υπονομευτές της δημοκρατικής παράταξης!! Ποιους; Αυτούς πού η γλώσσα τους είχε μαλλιάσει να κάνουν συνειδητά το μαύρο άσπρο προκειμένου να ρίξουν την «επάρατη δεξιά».. αυτούς πού συγκάλυψαν επί πολλά χρόνια τα πασοκικά αίσχη, τη λαμογιά, τη καταλήστευση του τόπου, αυτούς πού παρουσίασαν αδίστακτα τις δεξιές και αντιλαϊκές πολιτικές ως ..σοσιαλιστικές(!) Αυτούς πού μετά το «δακτυλίδι» του Σημίτη λιβάνισαν το Γιωργάκη σε βαθμό γελοιότητας: Επέρδετο και έβγαζαν έκτακτο δελτίο «ειδήσεων»! Αυτούς πού, αν τελικά για κάτι έχει να τους κατηγορήσει το Πασόκ είναι γιατί υπήρξαν βασιλικότεροι του βασιλέως..

Η απογοήτευση και η πίκρα είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους: Οι τρεμοπρετεντέρηδες αγανακτισμένοι.. Ο Στραβελάκης πού δεν του έφτανε το ψέμα αλλά έβαζε και μπόλικη κακία.. Η Στάη πού παρ ολίγο να ανακοινωθεί ως επίσημη εκπρόσωπος του Πασόκ μετά τις «βαθυστόχαστες» αναλύσεις στην «ομολογιάδα» του Μέγκα.. Η Κάτια Μακρή πού μετεξελίχθηκε σε θηλυκό Κακακουνάκη (αυτός ο δύστυχος είναι για λύπηση). Ο Σκουρής πού τα τσούγκρισε με το «Έθνος» λόγω άκρατου ..πασοκισμού.. Ο Δελλατόλας με το πάντα έγκυρο «ρεπορτάζ».. Αγανάκτηση και στα πρόσωπα των διευθυντάδων: Παναγιωτόπουλου, Χαρβαλιά, Παντελή Καψή.. (ξεχνάω πολλούς. Ας με συγχωρέσουν πού δεν τους μνημονεύω, αλλά μην στεναχωριούνται.. τους θυμάται ο κόσμος..) Σήμερα μάλιστα ένας από αυτούς, ο Παπαχρήστος των «Νέων», αναρωτιόταν με αγανάκτηση στην ραδιοφωνική εκπομπή του Λιάγκα: «Μα εγώ δύο μέρες πριν τις εθνικές εκλογές έβγαλα συνέντευξη με το Γιωργάκη για το πώς θα κυβερνήσει τον τόπο, ενώ όλοι ξέραμε εκατό τοις εκατό ότι το Πασόκ θα χάσει»! Τέτοια «αντικειμενική» δημοσιογραφία έκαναν όλοι αυτοί!

Τώρα λοιπόν πού μέσα σε ένα μήνα ο Γιωργάκης ανακάλυψε τη «μιντιοκρατία», τώρα όλοι αυτοί έγιναν υπονομευτές και διαπλεκόμενοι! Έχουν άδικο λοιπόν να τρίβουν τα μάτια τους οι άνθρωποι; Τώρα μάλλον καταλάβανε καλύτερα τι σημαίνει βαθύ Πασόκ και Πασοκισμός. Το ξέρουν βέβαια αλλά εγώ το ξαναλέω: Ο απόλυτος καιροσκοπισμός σε συνδυασμό με την απόλυτη έλλειψη ήθους! Με τις υγείες σας παιδιά! Και εις άλλα με υγεία και τα ξαναλέμε.. κουράγιο..

ΥΓ. Θα συμβούλευα το βαθύ Πασόκ και το Γιωργάκη να μην το παρακάνουν γιατί αν θα θυμώσει πολύ κανένας διαπλεκόμενος και αρχίσει τις αποκαλύψεις, δεν τους ξεπλένουν σαράντα ποτάμια!