Κάτι για τον εαυτόν τους προσπαθούν να κρύψουν τα μέλη του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου, δεν εξηγείται αλλιώς το μίσος τους για τους γκέι. Πριν από καιρό είχαν «ασκήσει» τα καθήκοντα τους για το περιβόητο ομοφυλοφιλικό φιλί του Παπακαλλιάτη. Τώρα τα «ασκούν» επί του ..Σφουγγαράκη γιατί είναι λέει γκέι(!) Η λοιπόν έχουν κάποιο πρόβλημα και προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να το ξορκίσουν ή έτσι αντιλαμβάνονται την ραδιοτηλεοπτική ηθική. Βεβαίως στον πουριτανισμό και τα δύο αυτά ενδεχόμενα συνεργάζονται άψογα.

Όμως δεν είναι μόνο πουριτανοί. Είναι βαθύτατα θρασύδειλοι γιατί δεν μπορεί να μην βλέπουν την καθημερινή και κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος από την τηλεόραση.. Ότι προσβάλλεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια όταν διάφοροι δυστυχισμένοι, άτομα με νοητική στέρηση, αρρωστημένα ψώνια και κάθε είδους «βλαμμένοι» διαπομπεύονται καθημερινώς και γίνονται αντικείμενα μιας απάνθρωπης εκμετάλλευσης στο όνομα της τηλεθέασης. Ας αφήσουμε τα άλλα, όπως το τηλεοπτικό παιδομάζωμα στα διάφορα τάλεντ σώου όπου μεταλλάσσουν μικρά παιδάκια σε αισθητικά παραπροϊόντα τύπου ρουβάδων και βανδήδων και δεν συμμαζεύεται.. Ας αφήσουμε το γεγονός ότι το αγαθό της ενημέρωσης και των ειδήσεων κάθε βράδυ μεταλλάσσεται σε σώου τηλεθέασης.

Λέμε για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.. Προφανώς όλοι έχουμε δει αυτήν την κακομοίρα την άρρωστη για δημοσιότητα, τη Ρούλα Βροχοπούλου η οποία, προκειμένου να βγαίνει στο γυαλί, πουλάει ακόμα και την ίδια της την ξεφτίλα.. Όταν λοιπόν κάποιο μέλος του ραδιοτηλεοπτικού ρωτήθηκε γιατί επιτρέπουν αυτήν τη διαπόμπευση, απάντησε ότι «δεν απαγορεύεται το κλάμα στην τηλεόραση»! Τόσο επαίσχυντοι και θρασύδειλοι είναι! Κάνουν πώς δεν καταλαβαίνουν ότι το καθήκον τους δεν είναι να κυνηγάνε τους γκέι, αλλά να προστατεύουν το σύνταγμα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια από όλα αυτά τα τηλεοπτικά καθίκια πού κάνουν καριέρα στην πλάτη αρρώστων και δυστυχισμένων! Αλλά οι κύριοι της ανεξάρτητης αυτής παχύδερμης αρχής για άλλα ενδιαφέρονται.. Το νου σας κύριοι: Έχω πληροφορίες ότι η Χιονάτη είναι λεσβία.. Και μην σας πω για τον Άγιο Βασίλη πού είναι πισωγλέντης ο αθεόφοβος..