Κάτω τα χέρια από την Τσέκου! Μια απλή συμβασιούχα είναι πού επειδή την «πήδηξε» η εξουσία θέλησε να την εκδικηθεί.. Κάποια στιγμή έσκυψε η εργαζόμενη να πιάσει ένα έγγραφο και ένιωσε την εξουσία μέσα της! Ούτε και εκβίαζε το Ζαχόπουλο μαζί με τους δικηγόρους του Πασόκ και νομικούς συμβούλους της ΓΕΣΕΕ.. Αλήθεια κ. πρόεδρε της ΓΕΣΕΕ δεν ξέρατε τίποτα για το παραμάγαζο που είχε στήσει μέσα στην ίδια την Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (!) ο «εργατολόγος» Νικολουτσόπουλος για να εκμεταλλεύεται τούς εργαζόμενους συμβασιούχους;

Τα πράγματα λοιπόν έχουν ως εξής: Η Τσέκου και ο Νικολουτσόπουλος αντί να πάνε στην Ακρόπολη, πήραν ένα dvd παραμάσχαλα και απλώς έκαναν επισκέψεις στα κανάλια για να δουν τα αξιοθέατα, όπως την κα Τρέμη και άλλους «εντεταλμένους» δημοσιογράφους.. Ενα dvd που δεν ήταν όποιο κι όποιο γιατί, όπως δήλωναν, μπορούσε «να ρίξει την κυβέρνηση» Καραμανλή.. Ζητούσαν δε και 50.000 Ευρώ για το ταμείο των απόρων συμβασιούχων.. Βεβαίως, παρά την δηλωθείσα μεγίστη δημοσιογραφική και πολιτική σημασία του dvd, η κα Τρέμη δεν το είδε(!).. Τελικά είχαν στα χέρια τους κοτζάμ συγκλονιστικό ντοκουμέντο και κανείς δεν το είδε(!) Ούτε το «Μέγκα» ούτε και το «Θέμα».. Εν ολίγοις λοιπόν έχουμε να κάνουμε, αφενός μεν με το απαράμιλλο ήθος αυτών πού δεν είδαν το dvd και αφετέρου με τους ακαταπόνητους λαϊκούς αγωνιστές Τσέκου και Νικολουτσόπουλο!

Ειδικά η Τσέκου είναι πλέον γυναίκα σύμβολο.. Ήδη οι γυναικείες οργανώσεις διαμαρτύρονται για την στυγνή σεξουαλική εκμετάλλευση της εργαζόμενης γυναίκας από τούς γαλάζιους φαλλοκράτες και σεξιστές με εντολή Καραμανλή.. Εντωμεταξύ στη Χαριλάου Τρικούπη ετοιμάζονται να υποστείλουν τον ήλιο του κινήματος και στη θέση του να αναρτήσουν φωτογραφία με το «πράμα» της Τσέκου! Και πολύ καλά θα κάνουν λέω εγώ.. Μπράβο σύντροφοι! Είναι πολύ συγκινητική η σκέψη σας.. Τα σύμβολα πρέπει να αναγνωρίζονται και να τιμώνται! Και επειδή τόσο ο αρχηγός όσο και το κόμμα εξακολουθούν να μην «τραβάνε» με τίποτα, γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιηθούν και άλλες μορφές αγώνα, πού είναι και δοκιμασμένες και σίγουρες, για να πάει και το κόμμα μπροστά αλλά και ο τόπος; Λίγες είναι εκείνες οι συναγωνίστριες πού έκαναν το «πράμα» τους σημαία και πήγαν μπροστά και πρόκοψαν; Και ξυπνάνε το πρωί βουτηγμένες μέσα στα «σοσιαλιστικά» οράματα, μέσα στα εκατομμύρια, μέσα στα κότερα και τις πισίνες; Τελικά το ότι αυτός ο τόπος δεν αξίζει τέτοια κυβέρνηση είναι το λιγότερο.. Το χειρότερο είναι ότι με τέτοια αντιπολίτευση δεν έχει ούτε μέλλον..


Advertisements