Σήμερα το πρωί άνοιξε και πάλι ο φάκελος Κλαδά και αυτή τη φορά οι εξελίξεις θα συμπεριλάβουν και το εθνικό μας καρφί που την πάτησε ανεπανόρθωτα! Αφού κάρφωσε τούς πάντες και τα πάντα, μεθυσμένος απ το πολύ κάρφωμα, κάρφωσε και τον εαυτόν του! Οπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει! Ολοι περίμεναν να πατήσει το «κουμπί» και επιτέλους το πάτησε: Ο Δημοσιογράφος Ιδέα δημοσίευσε την κασέτα με την συνομιλία πού υπέκλεψε από εκείνο το δείγμα ανθυποβουλευτή, τον Κουκοδήμο. Δημοσίευσε δηλαδή το προϊόν της υποκλοπής πού έκανε και το παρέδωσε μάλιστα και στον Εισαγγελέα. Ετσι ο Εισαγγελέας έχει στα χέρια του την απόδειξη ότι ο Μάκης έκανε υποκλοπή και διακίνησε προσωπικά δεδομένα! Το μόνο πού απομένει είναι να κάνει σωστά τη δουλειά του χωρίς φόβο και πάθος..
Φυσικά ο Μέγας Ιεροεξεταστής και καρφωτής θα ισχυριστεί (το έχει πει) ότι την υποκλοπή την έκανε η ..τηλεφωνήτρια! Είναι αναμενόμενο.. Αλλωστε και στον Κουκοδήμο έδωσε το λόγο της αντρικής του τιμής και φυσικά τον καταπάτησε.. Ομως τη διακίνηση προσωπικών δεδομένων δεν μπορεί να τη φορτώσει στην ..τηλεφωνήτρια! Αυτή τη φορά λοιπόν κάτι μας λέει ότι ο Εισαγγελέας δεν θα φοβηθεί.. Ο άνθρωπος πού μετέτρεψε την ενημέρωση και τη δημοσιογραφία σε υποκλοπή και κοινό κάρφωμα επιτέλους θα καθίσει στο σκαμνί.. Και αν δεν κάτσει, γιατί όλα είναι πιθανά, να είναι σίγουρος ότι έχει κάτσει δια παντός στο σκαμνί τού κόσμου. Στην κατοχή ούτε και οι Γερμανοί συμπαθούσαν τα καρφιά..

ΥΓ. Διαβάστε μια εξαιρετική ανάλυση του Θύμιου Παπανικολάου για τον Μάκη και το είδος αυτών των εκπομπών: http://resaltomag.gr/175.mag