Μάλλον πρόκειται για το εντυπωσιακότερο γεγονός των ημερών: Ενώ η καθεστωτική δημοσιογραφία της χώρας έχει καταπιεί στην κυριολεξία το σκάνδαλο της ΓΣΕΕ, βγήκε να το καταγγείλει ποιός; Ο Σημίτης(!) Σε ομιλία του με θέμα την «προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας» ο πρώην πρωθυπουργός κατηγόρησε τούς πασοκικούς προέδρους της ΓΣΕΕ Πολυζωγόπουλο και Παναγόπουλο ότι έκαναν τα στραβά μάτια στην στυγνή εκμετάλευση των συμβασιούχων από τον εξ επαγγέλματος εκβιαστή και νομικό σύμβουλο της Συνομοσπονδίας Νικολουτσόπουλο μέσα στα γραφεία της! Είναι «δείγμα προσαρμοστικής ηθικής», είπε ο κ. Σημίτης, το ίδιο το συνδικάτο να συστήνει στούς εργαζόμενους συμβασιούχους το νομικό του σύμβουλο και να μην ενοχλέιται ή να συνεργεί όταν αυτός τούς εκμεταλεύεται αποσπώντας τους εργολαβικές αμοιβές!
Όπως είναι γνωστό ο αγωνιστής σύντροφος Νικολουτσόπουλος ρουφούσε το αίμα ακόμα και από τις καθαρίστριες από τις οποίες αποσπούσε υπέρογκα ποσά χωρίς καν να ασχοληθεί με την υπόθεση τους!. Ηδη έχουν ξεσηκωθεί εκατοντάδες εργαζόμενοι σε διάφορους κλάδους που εξαπατήθηκαν και κατάθεσαν το υστέρημα τους στον αγωνιστή εργατολόγο..
Φυσικά ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος, φίλος και σύντροφος του εξ επαγγέλματος κοινού εκβιαστή Νικολουτσόπουλου, επανέλαβε το γνωστό ότι «ουδέποτε είχε λάβει σχετική καταγγελία» και καρφώνοντας τον σύντροφο Σημίτη υπογράμμισε ότι «είναι απαράδεκτο ο πρώην πρωθυπουργός που κρατούσε σε ομηρία δεκάδες χιλιάδες συμβασιούχους και τους οδήγησε σε δικηγόρους να μέμφεται τα συνδικαλιστικά όργανα και τους συμβασιούχους»!
Τόχουμε ξαναπεί ότι το σκάνδαλο Ζαχόπουλου, αυτό καθ αυτό, είναι ένα τίποτα μπροστά σε όσα αποκάλυψε. Περιέργως όμως το σκάνδαλο της ΓΣΕΕ παραμένει παντελώς αόρατο όχι μόνο για τα μάτια των διαβόητων συνδικαλισταράδων και εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ (όλων μαζί) που δεν είδαν, δεν άκουσαν και δεν ήξεραν τίποτα, αλλά και για τα μάτια της καθεστωτικής δημοσιογραφίας μας..
Advertisements