Εφόσον, καθώς φαίνεται, το όνειρο σας είναι να γίνουμε Κίνα, τότε γιατί να μην γίνονται και εκτελέσεις για να είναι ολοκληρωμένο το πακέτο; Δεν είναι δύσκολες οι εκτελέσεις: Θα βρείτε πολλούς πρόθυμους μεγαλοδημοσιογράφους να αποκεφαλίσουν τούς bloggers πού παρανόμησαν και δεν ανέγραψαν το όνομα τους ως υπεύθυνοι κατά τον νόμο.. Δώστε για παράδειγμα ένα σπαθί στην κα Τρέμη και θα δείτε για πότε θα μου πάρει το κεφάλι χωρίς ούτε καν να το ..δεί(!)
Αλήθεια εκείνο το «ενημερωτικό blog» και το «μη ενημερωτικό blog» πως θα το διαχωρίσετε; Πως θα ορίσετε το τι είναι ενημερωτικό και τι δεν είναι κε Ρουσόπουλε; Οπως το ορίσατε και στα κανάλια που έχουν μετατρέψει την ενημέρωση σε θέαμα, σώου και ψυχαγωγία; Τα δελτία «ειδήσεων» των οκτώ στην τηλεόραση τι ακριβώς κάνουν; Ενημέρωση ή σώου κε Ρουσόπουλε;
Και ποιός φωστήρας σας είπε πάλι ότι το blogging είναι δημοσιογραφία; Επειδή υπάρχουν και μερικοί δημοσιογράφοι πού κάνουν τούς bloggers; Κατ αρχάς η λέξη δημοσιογραφία, έτσι όπως την έχουν καταντήσει, προκαλεί εμετό στην μπλογκόσφαιρα.. Απλώς την άποψη μας λέμε κε Ρουσόπουλε αντί να τη λέμε μόνο κάθε τέσσερα χρόνια.. Καταλάβατε; Τόσο απλά.. Αυτό είναι το καινούργιο πού τρομάζει τούς μηχανισμούς της εξουσίας.. Εχουμε το δικαίωμα ως πολίτες να λέμε την άποψη μας ανώνυμα όπως άλλωστε ψηφίζουμε και ανώνυμα! Το ξεχάσατε αυτό; Τώρα τα ζητήματα τού ήθους και της ποιότητας είναι αποκλειστικά υπόθεση του καθενός μας χωρίς νόμους και κανόνες.. Αλλωστε είδαμε πού έχουν γραμμένους τούς κανόνες και οι μεγαλοδημοσιογράφοι σας και μάλιστα όχι ανωνύμως, αλλά ενυπόγραφα και με κάτι ονοματάρες στη μαρκίζα τρία μέτρα!.. Η αθλιότητα στην ενημέρωση κε Ρουσόπουλε δεν είναι ανώνυμη! Είναι επώνυμη και φυσικά κανείς δεν τολμά να τα βάλει με την εξουσία της.. Για τούς bloggers μην ανησυχείτε. Εχει αποδειχτεί ότι η συντριπτική πλειονότητα τους, διαθέτουν και ήθος και ποιότητα χωρίς να τούς εξαναγκάζει γιαυτό το πραγματικό τους όνομα..
Ξέρετε κάτι τελικά; Το τραγικό με την κυβέρνηση σας είναι ότι παθαίνει αλλά δεν φαίνεται να μαθαίνει.. Οδεύει ολοταχώς προς την μεγαλύτερη, παγκοσμίως αυτή τη φορά, πατάτα!
Advertisements