Λυσσάξανε να επαγγελματικοποιήσουνε το blogging! Βλέπουνε ότι τα blogs επιδρούν ολοένα και περισσότερο στη ζωή μας, εκτός των άλλων είναι και μόδα, γίνανε και φίρμες δυο-τρείς bloggers και όλοι τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν να αδράξουν την ευκαιρία της ζωής τους! Σκέφτονται μάλιστα να οργανωθούν για να διασφαλίσουν και την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη(!)

Όπως αναφέρεται στο περιοδικό Blogger’s & Podcaster’s Magazine, θα δημιουργήσουν λέει ένα δίκτυο διαφημιζόμενων bloggers οι οποίοι θα πληρώνουν (φυσικά) για την διαφήμιση τους αλλά θα δικαιούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης εφόσον γίνουν bloggers πλήρους απασχόλησης!

Βεβαίως το μάρκετινγκ κάνει ότι μπορεί για να εκμεταλλευτεί και αυτήν τη νέα αγορά που λέγεται μπλογκόσφαιρα και δεν με εντυπωσιάζει αυτό.. Μου τη βαράει όμως ο ενθουσιασμός των αυτοχθόνων γνωστών και μη εξαιρετέων bloggers για τους οποίους το «μπλογκάρισμα» αποτελεί μια ευκαιρία καριέρας και απολύτως τίποτα άλλο.. Ποια αυθορμησία, ποια αυθεντικότητα, ποια κατάθεση ψυχής.. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κυνήγι της αναγνωσιμότητας (βλέπε τηλεθέαση) και η ..προοπτική της!

Τώρα μάλιστα πού επιλύουν και το ..ασφαλιστικό τους, λύσανε και το πρόβλημα της ζωής τους.. Όχι θα κάτσουν να παρακαλάνε την Φάνη Πάλλη Πετραλιά.. Τώρα, εδώ που τα λέμε μεταξύ μας, λέτε να μην ξέρουν τα παιδιά ότι η επαγγελματικοποίηση είναι ο βέβαιος θάνατος του blogging; Αυτό άλλωστε ήδη φαίνεται πολύ καθαρά: Κάποιες σελίδες και κάποιοι πού εξελίσσονται επαγγελματικά χάνουν σιγά-σιγά την αυθεντικότητα τους, την ποιότητα τους, την αξιοπιστία τους, χάνουν τη ψυχή τους.. Αλλά αυτό φυσικά είναι το μόνο πού δεν τους απασχολεί.. Άντε βρε και στα βαρέα και ανθυγιεινά σας εύχομαι!

Για την είδηση ενημερωθήκαμε από το metablogging.gr ΕΔΩ

buzz it!