Χαμός γίνεται στον Αλφα με την Στάη. Όλα και όλοι της φταίνε εκτός από τον εαυτόν της. Είναι φυσικά αδύνατον να παραδεχτεί ότι δεν μπορεί. Ότι δεν περνάει πια η μπογιά της.. Έφτασε στο σημείο ο Κοντομηνάς να βγάλει ανακοίνωση ότι «..Η παρουσία της στο κανάλι αποτελεί παράγοντα επιτυχίας και αξιοπιστίας και ο Alpha προσβλέπει σε μια μακροχρόνια συνεργασία μαζί της»! Μου λένε λοιπόν ότι στον Αλφα το κλίμα είναι πάρα πολύ άσχημο, αλλά και να μην μου τόλεγαν η επίσημη ανακοίνωση είναι αρκετή για να καταλάβουμε ότι άρχισαν πάλι τα ίδια και χειρότερα..

Η αντίστροφη μέτρηση για την Στάη είχε ήδη αρχίσει από τον Αντένα όταν τα νούμερα της τηλεθέασης πήραν την κατιούσα. Εφυγε κακήν-κακώς και ανάσανε στην κυριολεξία όλος ο κόσμος στο κανάλι.. Πέρασε στο Μέγκα ως εντεταλμένη του Πασόκ και διέπρεψε στην «ομολογιάδα».. Κάποιοι μάλιστα στην Χαριλάου σκέφτηκαν να την κάνουν και επίσημο εκπρόσωπο του κόμματος (πριν τις εκλογές) αλλά εκείνη φυσικά προτίμησε το γυαλί..

Όχι γιατί αγάπησε τη δημοσιογραφία. Η δημοσιογραφία ήταν απλώς το μέσον για την αναρρίχηση της.. Άλλωστε ουδέποτε έκανε δημοσιογραφία. Απλώς είχε επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνηγητό της τηλεθέασης διά μέσου της ενημέρωσης.. Οφείλω όμως να παραδεχτώ ότι για ένα διάστημα είχε αναδειχτεί σε άριστη χειρίστρια των τεχνικών που «κάνουν νούμερα» σε τέτοιο βαθμό που θα τη ζήλευε ακόμα και ο μαιτρ του είδους Μικρούτσικος.. Μόνο που οι καιροί αλλάζουν και τα παλιά κόλπα πλέον δεν πουλάνε.. Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν και η ίδια δεν τραβάει..

Κάποτε τη λυπόμουν.. Η αρρώστια της ήταν εμφανής, ακόμα και στα νήπια που έβλεπαν ότι το γυαλί αποτελούσε και αποτελεί τον αναπνευστήρα της. Αν τον τραβήξουν θα πεθάνει.. Δεν είχα καταλάβει ότι αυτή η αρρώστια κάποια στιγμή θα τη μετέτρεπε σε βασανιστή ανθρώπων για μισή μονάδα τηλεθέασης στο όνομα της οποίας προσβάλει και εξευτελίζει τους πιο στενούς συνεργάτες της, βλάπτει και ταπεινώνει εργαζόμενους, αλλάζει διευθυντές, αρχισυντάκτες, σχολιαστές, ρεπόρτερς, καθαρίστριες, κομμώτριες, ακόμα και μεγάλα αφεντικά.. Πόσους ακόμα θα «θάψει»;

Οι πάντες πλέον την αποκαλούν η «σκύλα των ΜΜΕ» (προσωπικά δεν συμφωνώ με τέτοιους χαρακτηρισμούς αλλά φοβάμαι ότι θα της μείνει). Άλλαζε τους άντρες της κάνοντας συλλογή ισχυρών και τελικά βρήκε το διάβολο της: Είναι το ίδιο το γυαλί, δηλαδή ο μοναδικός άντρας που αγάπησε πραγματικά με πάθος. Η ίδια η μοναδική της επιβεβαίωση. ΔΕΝ την θέλει πια το γυαλί και αλίμονο αυτό είναι το μόνο που δεν μπορεί να αλλάξει! Είναι οριστικό και αμετάκλητο. Το πολύ-πολύ, κάποια στιγμή, να επιστρέψει για παρηγοριά εκεί από όπου ξεκίνησε, εκεί που, στο ζενίθ της καριέρας της, έφτυνε με τις πιο χοντρές ροχάλες της. Στην ΕΡΤ δηλαδή για να την ελεήσουν με μια εκπομπή όπως γίνεται συνήθως..

ΣΗΜ: Βλέπε σχετικά και στο «ΒΗΜΑ» εδω

buzz it!