Οι φοιτητικές εκλογές πέρασαν αλλά το πολιτιστικό όραμα της «καψούρας» και του «σκυλάδικου» μένει.. Όπως γράφει το «Βήμα»(13-04-08) «..λίγο πριν από τις εκλογές της περασμένης Τετάρτης οι περισσότερες οργανώσεις ΔΑΠ και ΠΑΣΠ, κυρίως στις πανεπιστημιακές σχολές της Αθήνας, αποδύθηκαν σε έναν αγώνα δρόμου..» ώστε να αποσπάσουν τη ψήφο των φοιτητών ανεβάζοντας ταυτόχρονα και το ..πολιτιστικό τους επίπεδο..

Η ΔΑΠ πήγε στην «Ιερά Οδό» για να ακούσει ένα ..φιλοσοφημένο πρόγραμμα με Πασχάλη Τερζή και Πέγκυ Ζήνα, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα καλλιέργησε την ψυχή της παράταξης με Κέλυ Κελεκίδου και Γιώργο Τσαλίκη.

Από την άλλη πλευρά η ΠΑΣΠ, για να τονίσει το πολιτιστικό χάσμα πού τη χωρίζει με τη ΔΑΠ και την επάρατη Δεξιά, ενδυνάμωσε τις ιδέες της με Γιάννη Πλούταρχο, Γιάννη Βαρδή, Αποστολία Ζώη και Τάμτα! Για να καταστήσει δε ακόμα πιο σαφές το σοσιαλιστικό της όραμα, η ΠΑΣΠ Θράκης κάλεσε την Τζούλια Αλεξανδράτου! Φυσικά πέραν του γεγονότος ότι ανέβηκαν αυτομάτως όλα τα ..πολιτιστικά επίπεδα, με τέτοια ..σοσιαλιστικά οπίσθια είναι είναι προφανές και το μήνυμα προς την γείτονα Τουρκία.. Εκείνο όμως πού έκανε τους πάντες να δακρύσουν από εθνική συγκίνηση ήταν το γεγονός ότι ο ίδιος ο επικεφαλής της ΔΑΠ στην ακριτική περιοχή υπερπήδησε το ιδεολογικό και πολιτιστικό χάσμα..(!) που χωρίζει τις δύο παρατάξεις και έσπευσε στην εκδήλωση της ΠΑΣΠ για να πάρει ένα αυτόγραφο από την κα Αλεξανδράτου!

Η καψούρα και η ευτέλεια πάντα ενώνουν! Άλλωστε το όραμα είναι κοινό. Έτσι εξηγείται λοιπόν και η συμπόρευση των δύο κομμάτων εξουσίας στις μείζονες επιλογές της ζωής..

Για το ρεπορτάζ που δημοσίευσε το «Βημα» ΕΔΩ.

ΣΗΜ: Το παρόν ποστάκι έχει αδίκως ξεπεράσει σε αναγνωσιμότητα πολλά άλλα περισσότερο αξιόλογα. Το γεγονός αυτό εξηγείται ότι οι μηχανές αναζήτησης οδηγούν σε αυτό λόγω του «μαγικού» ονόματος «Αλεξανδράτου» πού όλοι φαίνεται να ψάχνουν..Αν λοιπόν κάποιοι απο εσάς τούς φίλους αναγνώστες που ψάχνετε για την κα Αλεξανδράτου ενδιαφέρεστε για το πορνό σας έχω ΕΔΩ κάτι πολύ καλό για να μορφωθείτε κιόλας σχετικώς..
Επίσης πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες υπάρχουν και ΕΔΩ. Τέλος μια χρήσιμη αναλυσούλα, ελαφράς μορφής, για την δημοσιογραφία και την ενημέρωση μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ