Προκειμένου να επιλυθεί το τεράστιο διεθνές ζήτημα που προέκυψε ξαφνικά για την ονομασία της νήσου Λέσβου ο Μ. Νίμιτς με εντολή του Γ.Γ του ΟΗΕ καταφθάνει εσπευσμένως στο νησί. Ερωτηθείς στο αεροδρόμιο της Ν. Υόρκης δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό διακόπτονται επ αόριστον διότι προέχει η διευθέτηση του ζητήματος της ονομασίας της Λέσβου και σε επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων δεν απέφυγε τελικά να επισημάνει με νόημα ότι για το θέμα ενδιαφέρεται προσωπικώς η ίδια η κα Κοντολίζα Ράϊς.. Ερωτηθείς όμως αν η κα Ράϊς είναι λεσβία διευκρίνισε ότι κατάγεται από το Κάνσας..

Ο κος Νίμιτς θα συναντηθεί στο νησί με τον εκδότη του περιοδικού «Δαυλός» Δημήτρη Λάμπρου και άλλους εκπροσώπους των νταβραντισμένων ελληναράδων οι οποίοι κατέθεσαν αγωγή εναντίον της ΟΛΚΕ και των λεσβιών που ..σφετερίζονται το όνομα της Λέσβου και προσβάλουν τους κατοίκους της(!)

Ως γνωστόν η ονομασία Λέσβος-λεσβία είναι ταυτοχρόνως και γεωγραφικός προσδιορισμός αλλά και σεξουαλικός.. Η περιπλοκή αυτή έχει δημιουργήσει διεθνή αναταραχή σε όλες τις φυλές και τα φύλα του πλανήτη. Η εθνότητα των λεσβιών όλου του κόσμου είναι περήφανη για την ταυτότητα της και δεν κρύβει τις αλυτρωτικές διαθέσεις της για το νησί. Όνειρο κάθε λεσβίας είναι η απελευθέρωση της Λέσβου από τα γουρούνια τους ελληναράδες που έχουν κατακτήσει το νησί από αρχαιοτάτων χρόνων καταπιέζοντας την ελεύθερη έκφραση των σεξουαλικών προτιμήσεων της λεσβίας αγρότισσας.. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει χάρτες πού δείχνουν τεράστια αιδοία να έχουν καταπλακώσει το νησί..

Απέναντι στον αλυτρωτισμό η Ελλάδα αντιπαραθέτει για άλλη μια φορά την συγκινητική ομοψυχία του πολιτικού της κόσμου ο οποίος επιδιώκει ομοφώνως μία λύση με γεωγραφικό προσδιορισμό, πλην φυσικά του κόμματος του κ Καρατζαφέρη που επιθυμεί την εμπλοκή της χώρας σε εμπόλεμη σύρραξη με την διεθνή λεσβιακή κοινότητα..

Παρά ταύτα το Πασόκ δεν παρέλειψε να κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι με τον διορισμό της Ντόρας ως υπουργού των εξωτερικών ουσιαστικά αναμόχλευσε τα σεξουαλικά πάθη, ενώ τα κόμματα της αριστεράς καταγγέλλουν τον Μπους ότι επειδή είναι κρυπτοομοφυλόφιλος επιδιώκει να περάσει τον αγωγό πετρελαίου ..όπισθεν της Μυτιλήνης..

Βεβαίως οι ζημιές της ελληνικής οικονομίας, εν όψει μάλιστα της τουριστικής περιόδου, είναι ανυπολόγιστες. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι Ελληναράδες διοργανώνουν τον αποκλεισμό του νησιού από κάθε ομοφυλόφιλη πρόσβαση και ήδη ειδικά συνεργεία διενεργούν σεξουαλικούς ελέγχους των κατοίκων για τον εντοπισμό κεκαλυμμένων «παραφύσιν» διαθέσεων..

Για ότι νεώτερο, σύσσωμο το δημοσιογραφικό επιτελείο του «Σοφιστή» που βρίσκεται «επί ποδός», θα σας ενημερώνει με έκτακτες αναρτήσεις..

buzz it!