Η Μάρα ενώ εκτελεί τα υπουργικά της καθήκοντα..

Επιτέλους ο ..γλουτός δικαιώνεται και αναδεικνύεται στα ανώτατα αξιώματα της κοινωνίας.. Ο Καβαλιέρε-Καραγκιόζο πήρε το πρώην σώου γκέρλ από τα κανάλια του και το έκανε υπουργό «ίσων ευκαιριών»! Χθες ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση και όπως είναι φυσικό στην γείτονα χώρα επικρατεί γενική συγκίνηση.. Οι Ιταλοί ελπίζουν πλέον ότι η υπουργός «ίσων ευκαιριών» θα δώσει η ίδια προσωπικά την «ευκαιρία» σε όλους χωρίς διακρίσεις..

Ο μέγας Καβαλιέρε-Καραγκιόζο κατάφερε τελικά με μία μόνο κίνηση «ματ» να ενεργοποιήσει τον λαό στο πλευρό της εξουσίας και ο ίδιος να αποκτήσει τον τίτλο του μεγαλοφυέστερου πολιτικού όλων των εποχών..

Οι πολιτικοί αναλυτές εντυπωσιασμένοι επισημαίνουν τα εξής:

1. «Προωθώντας» στους υπουργικούς θώκους κορμιά τεραστίου πολιτικού ..διαμετρήματος καταφέρνει να αποσπάσει την προσοχή του λαού από την τηλεόραση και να τη στρέψει στην πολιτική..

2. Αναβαθμίζει το πολιτικό ντιζάιν βάζοντας την γυναίκα-μοντέλο στα κέντρα λήψης των αποφάσεων ικανοποιώντας εκτός των άλλων και ένα χρόνιο αίτημα του φεμινιστικού κινήματος..

3. Εκσυγχρονίζει το κυβερνητικό έργο και το κάνει πιο θεαματικό. Στο εξής ο λαός δεν χρειάζεται να απολαμβάνει τις παροχές των υπουργών αλλά τους ίδιους..

4. Το σπουδαιότερο όμως επίτευγμα είναι ότι καταφέρνει να μεταφέρει τη μαλακία από την πολιτική στο λαό. Εκεί δηλαδή που πρώτα την ..έπαιζαν οι πολιτικοί τώρα οι πολιτικοί ποζάρουν και την παίζει ο λαός..

Βάστα Ιτάλια! Είμαστε όλοι Ιταλοί!

ΦΩΤΟ: Η Μάρα Καρφάνια εκτελώντας τα υπουργικά της καθήκοντα. Μοντέλο και «αστέρι» της τηλεόρασης, το 1997 έλαβε μέρος στα καλλιστεία για «Μις Ιταλία». Ο Καβαλιέρε-Καραγκιόζο της έδωσε εκπομπή στα κανάλια του δηλώνοντας ότι θα μπορούσε να την παντρευτεί και η σύζυγός του Βερόνικα Λάριο τον ανάγκασε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.. Τελικά της έδωσε υπουργείο..