Κάθε φορά που αποκαλύπτεται και επισήμως το βαθύ πρόσωπο του συστήματος ο Πρετεντέρης προειδοποιεί. Προσέξτε γιατί κινδυνεύει το πολιτικό σύστημα! Το σύστημα της διαφθοράς, της λαμογιάς, της απάτης, του μαύρου χρήματος και της εκμετάλλευσης των πολλών, κινδυνεύει.. (Φυσικά ο Πρετεντέρης και το ΜΕΓΚΑ προειδοποιούν μόνο όταν αποκαλύπτεται το βαθύ πρόσωπο του πασοκισμού, δηλαδή η ακραία έκφραση του συστήματος).

Ποιος όμως εντέλλεται για να σώσει αυτό το σύστημα; Ο Καραμανλής φυσικά. Έσπευσε την πρώτη φορά όταν ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας το 2004 και στο όνομα του «πολιτικού πολιτισμού» συγκάλυψε όλα τα μεγάλα σκάνδαλα που παρέλαβε, παρά την «απογραφή» που έκανε.. Τώρα επαναλαμβάνει το ίδιο.. Όχι γιατί φοβήθηκε τις «ηλεκτρικές συσκευές» και τα «εισιτήρια» των δικών του, αλλά γιατί τρέμει τα δόντια του συστήματος και ιδιαιτέρως τους τεράστιους κυνόδοντες των ΜΜΕ.. Σπεύδει λοιπόν να συγκαλύψει όλους τους κλεπταποδόχους του μαύρου χρήματος, δηλαδή τις ηγεσίες κυβερνήσεων και κομμάτων.. Γιατί το μόνο βέβαιο είναι ότι όλοι ήξεραν και ας μην υπέγραφαν αποδείξεις παραλαβής.. Και όχι μόνο ήξεραν, αλλά και επιβράβευαν τους «κουβαλητές» του μαύρου χρήματος, δηλαδή τους διάφορους Τσουκάτους.. Πλήρωνε ο φορολογούμενος από το υστέρημα του τις συμβάσεις με την όποια Ζήμενς και ένα μέρος του ιδρώτα του γέμιζε τις τσέπες των λαμογιών και των κομμάτων. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο.. -Πόσα έφερες σήμερα σύντροφε «αγωνιστή»; Μόνο τόσα; Λίγα είναι..

Μια απλή ερώτηση προς εσάς κε Σκανδαλίδη. Υπάρχει περίπτωση αρχηγός ή γραμματέας να μην γνωρίζει τι χρήμα εισέρχεται έστω και στα μαύρα ταμεία του κόμματος του; Γιατί αν δεν το γνωρίζει τότε αποδέχεται ότι είναι τουλάχιστον και μεγάλος μακάκας και παντελώς ανάξιος..

Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάνει λέει ο λαός.. Ο Καραμανλής σώζει και πάλι το σύστημα. Κανονικά εκείνος ο «αγωνιστής» βουλευτής της Κρήτης που κατέβασε τη φωτογραφία του Σημίτη, αντί να ανεβάσει τον Γιωργάκη, αν δεν ήταν αχάριστος, έπρεπε να ανεβάσει τον Καραμανλή.. Μόνο που το σύστημα, κάθε φορά που σώζεται, γυρίζει σαν φίδι και δαγκώνει τον σωτήρα του.. Για πολλοστή φορά.. Και επειδή κανείς άνθρωπος δεν είναι εφτάψυχος, καταλάβατε τώρα ποιος είναι ο κορυφαίος μακάκας όλων των εποχών..

Advertisements