Αυτό δεν το περίμενα από σας κε Ρουσόπουλε.. Είπαμε, εξουσία είστε, τα πάντα είναι αναμενόμενα, καθημερινά και συνηθισμένα και επομένως αρκούντως δικαιολογημένα.. Αλαζονεία, αποπροσωποποίηση, ελαστικοποίηση της συνείδησης, λαμογιά και βάλε.. Τίποτα πλέον δεν μας εντυπωσιάζει. Αλλά και «πνευματικό»; Αυτό πραγματικά ξεπερνάει κάθε όριο! Και δεν το λέω επειδή ο «πνευματικός» σας είναι ο Βατοπαίδης Εφραίμ που ξεκίνησε να κάνει μπίζνες περιφέροντας ως μαϊμού μια ζώνη, τάχα της ..Παναγίας και εμπνεόμενος από το Ολυμπιακό ιδεώδες έφτασε να πουλάει Ολυμπιακά ακίνητα! Το λέω μόνο και μόνο για το γεγονός της ύπαρξης οποιουδήποτε «πνευματικού». Είναι δυνατόν σοβαρός άνθρωπος νάχει «πνευματικό»; Τέτοια κατάντια λοιπόν; Απ ότι ξέρω με το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ δεν έχετε ασχοληθεί.. Με την θεολογία δεν σχετίζεστε.. Ο ίδιος επαίρεστε ότι προέρχεστε απ τον αριστερό «χώρο».. Τι σκατά τον θέλετε τον «πνευματικό»; Τον είχατε προ εξουσίας ή σπεύσατε να τον αποκτήσετε μετά για να σώσετε την ψυχή σας; Και καλά, είναι πλέον βεβαιωμένο ότι με τα επικοινωνιακά είστε παντελώς ανίδεος.. Όμως είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι όταν ο εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης διαθέτει και «πνευματικό» αυτό εκθέτει την κυβέρνηση; Τόσο αμαρτωλή είναι αυτή η κυβέρνηση; Γιατί «πνευματικός» σημαίνει και εξομολόγηση. Δηλαδή κάθε μέρα εξομολογείστε εξ ονόματος της κυβέρνησης για να συνεχίζετε τα ίδια και χειρότερα την επόμενη; Άσε που όποιος λογοδοτεί στο θεό χέζει το λαό..

Το πνευματικόν τ�κνον με τον πνευματικόν του..Βοήθεια μας..

Το πνευματικόν τέκνον με τον πνευματικόν του..Βοήθεια μας..

Αλήθεια, τι ακριβώς λέτε στον «πνευματικό» σας κατά την τέλεσιν του ιερού μυστηρίου; Εξομολογείστε μόνο τις προσωπικές σας αμαρτίες ή και τις αμαρτίες των υπουργών και της κυβέρνησης; Του αποκαλύπτετε τα σχέδια του Καραμανλή; Τα κρατικά μυστικά; Αναφέρεστε στις δραστηριότητες της εκδότριας συζύγου σας ή μόνο στον εαυτόν σας; Αναφέρεστε για παράδειγμα στις μπίζνες που κάνει μαζί με αυτήν την ακτύπητη ομάδα, τον διαβόητο Χουλιάρα, γνωστό σας από το ΜΕΓΚΑ και πρώην στέλεχος του ΚΚΕ, που εγκαταστάθηκε στην ΕΡΤ επί Πασόκ και φυσικά τον διατηρήσατε με ενθουσιασμό και έφτασε τόσο ψηλά ώστε να ενδιαφέρονται για πάρτη του τρείς εισαγγελείς (θα δούμε τις εξελίξεις), την εξ ίσου διαβόητη Λίτσα Πισκερά, αιώνια διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της ΕΡΤ ως κολλητή της Αγάπης Βαρδινογιάννη που διαθέτει και διαφημιστική εταιρεία και «συνεργάζεται» με την ΕΡΤ από αρχαιοτάτων χρόνων, δηλαδή από την εποχή του Παν-Παν; Τα λέτε αυτά στον πνευματικό σας κε Ρουσόπουλε;

Και όταν εξομολογείστε μια αμαρτία, διότι ως γνωστόν ουδείς αναμάρτητος, ποια τιμωρία σας επιβάλει ο «πνευματικός» σας; Να πείτε σαράντα φορές το πάτερ ημών, να κάνετε σαράντα τούμπες ή μήπως σας τιμωρεί σε ακίνητα του δημοσίου; Αν κε Ρουσόπουλε πληρώνει το δημόσιο την κάθε αμαρτία σας σε ακίνητα, τότε όχι μόνο δεν του φτάνουν του «πνευματικού» σας τα Ολυμπιακά ακίνητα αλλά θα μας φάει και την Ακρόπολη ο Ευλογημένος..

Και τελικά τί ακριβώς εκλαμβάνετε ως αμαρτία κε Ρουσόπουλε; Αυτό μόνο θέλω να μου πείτε κι ας πεθάνω.. Θεωρείτε για παράδειγμα ως αμαρτία τούς μισθούς πείνας, την  ανεργία, την εκμετάλλευση ανθρώπων, το να ζουν άνθρωποι κάτω από το όριο της φτώχιας, να πονούν και να δυστυχούν ή θεωρείτε αμαρτία μόνο το γεγονός ότι τρώτε κρέας ή ψάρι Τετάρτη και Παρασκευή; Σε κάθε περίπτωση πάντως μην ανησυχείτε και κοιμηθείτε ήσυχος.. Ο,τι αμαρτία και να κάνετε εφόσον εξομολογείστε, τουλάχιστον απ τον θεό είστε συγχωρεμένος..

ΣΗΜ: Για την ιστορία η υπόθεση ξεκίνησε το 1999 επί Πασόκ φυσικά όταν η μονή Βατοπεδίου διεκδίκησε την κυριότητα εκτάσεων της λίμνης Βιστωνίδας επιδεικνύοντας κάποια Οθωμανικά φιρμάνια.. Το 2003 η τότε κυβέρνηση αναγνώρισε(!) την κυριότητα και παραχώρησε στη μονή μια τεράστια έκταση. Ύστερα ήρθαν οι Νουδούδες, πιο θρησκευόμενοι αυτοί και αντάλλαξαν τα άγονα στρέμματα της λίμνης με Ολυμπιακά ακίνητα και όχι μόνο. Φυσικά οι ..ευλογημένοι τα πούλησαν και εισέπραξαν εκατομμύρια..

Περισσότερα και σοβαρότερα επί του θέματος διαβάστε τον Ροίδη ΕΔΩ
Επίσης για τις δραστηριότητες της κας Ζαχαρέας γράφει στο blog του και ο Βουλευτής κος Τατούλης ΕΔΩ

Advertisements