Απίστευτο και ανατριχιαστικό βίντεο πραγματικά.. Αυτοί είναι οι πλανητάρχες μας.. Τι Μπούς, τι Πέιλιν ο ένας χειρότερος από τον άλλον.. Το ανακάλυψε η εξαιρετική Ρίτσα  Μασούρα από την οποία αντιγράφω και την περιγραφή του εξορκισμού..

«Στο βίντεο η Πέιλιν στέκεται απέναντι από τον Μουτί με το κεφάλι κατεβασμένο ενώ κρατά από τα χέρια δύο άλλα μέλη του εκκλησιάσματος. «Εις το όνομα του Ιησού, εις το όνομα του Ιησού, θα πρέπει να απορρίψετε κάθε μορφή μαγείας. Εις το όνομα του Ιησού, χάσου» φέρεται να λέει ο ιερωμένος απευθυνόμενος, κατά τα φαινόμενα, στο διάβολο.

«Μιλήστε στο Θεό για αυτή τη γυναίκα (…) σώστε τη από το Σατανά (…) Θεέ μου, άνοιξε της το δρόμο. Φέρε πόρους στην προεκλογική εκστρατεία της, στο όνομα του Ιησού. Χρησιμοποίησέ τη για να επιστρέψει η χώρα στον ορθό δρόμο», προσθέτει ο Μουτί.»..


Όσοι φίλοι με διαβάζουν ξέρουν πολύ καλά αν μου αρέσει να σχολιάζω.. Μερικές φορές το παρατραβάω κιόλας.. Όμως αυτή τη φορά μένω άναυδος.. Επικαλούμαι την «σιωπή» του Βινκγενστάιν και δεν λέω τίποτα…

Παραπέμπω απλώς στο πόστ της Ρίτσας ΕΔΩ