Την ικετεύει; Την εκλιπαρεί; Απλώς την παρακαλάει; Κλαίει και γελάει μπροστά στο δέος της Κυρίας;  Πάντως Εκείνη ούτε και που την κοιτάει..

Αυτό λοιπόν θα πει το άκρον άωτον της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. Όχι μόνο νάσαι βουλευτής του ΚΚΕ και να δημοσιογραφείς χωρίς ούτε κατά διάνοια να μεροληπτείς υπέρ του κόμματος σου, αλλά να έχεις και την Γιάννα αφεντικό και να μην ακολουθείς ούτε καν τη γραμμή της..(!)  Συγχαρητήρια για την εκπομπή σας!

Όσο για την φωτογραφία, βλέποντας την, ούτε η δημοσιογραφία πρέπει είναι ευχαριστημένη αλλά ούτε και ο Χαρίλαος..

Τέλος πάντων.. Παρά ταύτα, είναι γεγονός ότι η «δημοσιογραφία» της Λιάνας Κανέλλη είναι πραγματικά πολύ-πολύ πιο «αντικειμενική» από κάποιες άλλες και σε αυτό θα συμφωνήσουν πάρα πολλοί μαζί μου. Ειλικρινά την προτιμώ χίλιες φορές.. Προτιμώ να ξέρω ότι έχω να κάνω με την γνωστή Λιάνα παρά με κάποιους εντεταλμένους που ούτε καν τα σκοτεινά συμφέροντα που εξυπηρετούν δεν μπορώ να γνωρίζω..

Έχουμε λοιπόν και λέμε:  Όταν το παράδειγμα της Λιάνας αποτελεί το άκρον άωτον της «ανεξάρτητης» δημοσιογραφίας, όταν υπάρχουν και πολύ-πολύ χειρότερα που ξεπερνούν κάθε «άκρον» και κάθε φαντασία, όταν έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει αντικειμενική δημοσιογραφία,(ίσως αμερόληπτη) όπως δεν υπάρχει και αντικειμενική πραγματικότητα, δεδομένου δε και της απίστευτης ελαστικότητας της ανθρώπινης συνείδησης, φανταστείτε τώρα πόσο ελαστικό είναι αυτό που λέγεται δημοσιογραφία και τι τελικά απομένει για να το διδαχτούν οι νέοι που την σπουδάζουν..