Έλεος ρε παιδιά! Δείξτε κάποιο έλεος! Μια πνιγμένη φωνή βγαίνει μέσα από τα σπλάχνα των κυνηγημένων που τρέχουν αλλόφρονες στα στενά της πόλης για να σωθούν.. Είναι οι κατατρεγμένοι τραπεζίτες και τα golden boys της αγοράς που τούς έχουν πάρει στο κατόπιν με τα σπαθιά στα χέρια οι ενωμένες επαναστατικές δυνάμεις της χώρας, δηλαδή η κυβέρνηση, η αξιωματική αντιπολίτευση και οι συνδικαλιστές της ΟΤΟΕ..

Τέτοια επαναστατική βαρβαρότητα έχει να δει ο κόσμος από την εποχή του Ροβεσπιέρου.. Και μπορεί μεν η γαλλική επανάσταση να άλλαξε τον κόσμο, όμως, όπως ο Ροβεσπιέρος αποτέλεσε μια μαύρη κηλίδα της, πιστεύω ότι το ίδιο και ο Καραμανλής δεν πρόκειται ποτέ να δικαιωθεί από την ιστορία για τους τραπεζίτες που έσφαξε τόσο άδικα και ανελέητα.. Εντάξει.. Και μεις επαναστατήσαμε εναντίον των γονιών μας, όταν ήμασταν παιδιά, αλλά δεν κάναμε κι έτσι.. Κάντε λοιπόν και σεις την επανάσταση σας ενάντια στη δικτατορία της αγοράς, αλλά όχι και τέτοιο μακελειό.. Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε..

Θα σας παραθέσω τώρα μερικές φωτογραφίες από τη μεγάλη σφαγή των golden boys και παρακαλώ τα παιδιά και τις έγκυες να αποσυρθούν ή να κλείσουν τα μάτια τους..

Ο τραπεζίτης Αράπογλου ανοίγει τα χ�ρια του με απόγνωση και ζητάει �λεος από τον Γιωργάκη..

Ο τραπεζίτης Αράπογλου ανοίγει τα χέρια του με απόγνωση και ζητάει έλεος..

Αρχίζω με τον σκληροπυρηνικό επαναστάτη και πρωτοκαπετάνιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης που, σαν να μην έφταναν οι σφαγές, απείλησε κιόλας τους έντρομους τραπεζίτες (και μάλιστα χωρίς να του το πουν οι επικοινωνιολόγοι του) πως θα παγώσει τα δάνεια για μερικούς μήνες, αλλά τους τόκους θα τους πληρώσουν οι καταναλωτές..

Οταν δεν κόβει κεφάλια παίζει κιθάρα για να ξεχνάει..

Όταν δεν κόβει κεφάλια παίζει κιθάρα για να ξεχνάει..

Στη συνέχεια περνάω στον Νικηταρά της κυβέρνησης που πρήστηκε το χέρι του απ το σπαθί.. Έχει ένα λόγο παραπάνω ο άνθρωπος να είναι τόσο αγριεμένος γιατί αυτός διόρισε τους προδότες του λαού, τον Αράπογλου και τον καημένο τον Αθανασόπουλο.. Πιο πολύ όμως θυμώνει με τον εαυτόν του γιατί κάθε φορά που εκπονεί ένα νομοσχέδιο τα κάνει γενικό μπάχαλο με αποτέλεσμα να αναγκάζεται μετά να κόψει καμιά δεκαριά μεγάλα κεφάλια για νάρθει στα ίσα του..

Και φτάνουμε στον απόλυτο τρόμο. Τον κόμη Δράκουλα, τον Μέγα Ανασκολοπιτή που το βράδυ στα σκυλάδικα αντί για ουίσκι του αρέσει να πίνει αίμα μεγαλοεπιχειρηματιών και ιδιαιτέρως τραπεζιτών..

Ο τρόμος της αγοράς με το μαχαίρι στο χ�ρι και πίσω του ο Αθανασόπουλος που τάχει κάνει πάνω του..

Ο απόλυτος τρόμος της ασύδοτης αγοράς με το μαχαίρι στο χέρι ενώ πίσω του παρακολουθεί τη σφαγή ο Αθανασόπουλος που τάχει κάνει πάνω του..

Αφού λοιπόν πάταξε ανελέητα την ακρίβεια στην αγορά, αφού πάτησε στο λαιμό τους πετρελαιάδες και σουπερμαρκετάδες, τώρα κυνηγάει και τους δυστυχισμένους τραπεζίτες οι οποίοι, στην θέα του και μόνο, κατουριούνται πάνω τους.. Και σαν να μην έφτανε το μαρτύριο του ανασκολοπισμού στο οποίο τους υποβάλει, επί πλέον τους απειλεί κι όλας ότι θα εφαρμόσει και το νόμο σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν.. Ε, αυτό πια ξεπερνάει κάθε όριο ανοχής και δεν θα το αντέξω.. Δεν μπορώ πια να παραμένω παθητικός θεατής σε μια τέτοια απάνθρωπη απειλή πως θα εφαρμοστεί ο νόμος.. Θα επαναστατήσω και εγώ και αλίμονο σ όποιον περιπέσει στην κόλαση του Σοφιστή.. Ένα μόνο λέω σε όλους αυτούς τούς αμείλικτους διώκτες της ασύδοτης αγοράς. Κάντε όσες βαρβαρότητες θέλετε αλλά τουλάχιστον μην εφαρμόσετε τον νόμο σας!

ΥΓ Για την επαναστατική δράση της ΟΤΟΕ, έχω ειδικό αφιέρωμα ΕΔΩ

Advertisements