Αυτός φυσικά συνέταξε το υπόμνημα του τραμπούκου μπάτσου. Αυτός είναι που αποφαίνεται δημοσίως το απίστευτο ότι «αν έπρεπε να χαθεί αυτό το παιδί θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη»(!) Βλέπετε λοιπόν πόσο κακή είναι η δικαιοσύνη που δεν έχει αποφασίσει ακόμα να «χαθούν» οι Κούγηδες που βρωμίζουν τη ζωή μας;

Οχι μην ανησυχείτε. Δεν τον πήρε ακόμα ο κόσμος με τις πέτρες. Τακουνιά από τη γυναίκα του έφαγε!
Έγραψα και στο προηγούμενο πόστ ότι δεν ξέρω πια αν το μεγαλύτερο κακό προέρχεται από τους «γνωστούς-άγνωστους» ή από τους «γνωστούς-γνωστότατους» των εκάστοτε διάφορων εξουσιών που λυμαίνονται την χώρα και το δημόσιο βίο της με τις ευλογίες των ΜΜΕ. Τώρα είμαι σίγουρος ότι τους κουκουλοφόρους δεν τους δημιουργούν μόνο οι παραδοσιακές εξουσίες, αλλά πολύ περισσότερο και οι διάφοροι Κούγηδες που είναι πιο ειδεχθείς και σιχαμένοι από οποιαδήποτε εξουσία..
ειμαστε όλοι αποκλίνοντες, ΟΛΟΙ!
(επιστήμονες, ψυχολόγοι, δικηγόροι και δημοσιογράφοι πάρτε θέση)
τα παιδιά διατρέχουν κίνδυνο
δεν μπορείς με καμιά σκοπιμότητα, δεν μπορείς!
Είμαστε όλοι αποκλίνοντες!
Δεν υπάρχει καλύτερο σχόλιο! Μπράβο Maria I.
Δεν υπάρχει κάτι πιο αποκρουστικό από το φαινόμενο ενός ατόμου που ενώ γνωρίζει το ηθικά ορθό, συνειδητά πράττει το ανήθικο για ίδιον όφελος. Είναι θλιβερό ότι εξ αιτίας του Κούγια οι δάσκαλοι του Αλέξη Γρηγορόπουλου αναγκάστηκαν να δηλώσουν ότι δεν έπασχε από μαθησιακές δυσκολίες και ότι είχε διαγωγή κοσμιοτάτη, ώστε να προστατεύσουν την τιμή του! Σε μία διεστραμμένη αντιστροφή ρόλων, μετά τη δολοφονία του ο αδικοχαμένος Αλέξης θα περάσει τώρα και από δίκη αφού η πλευρά του θύματος καλείται να αποδείξει ότι ο νέος ‘άξιζε’ να συνεχίσει να ζει. Με έναν αηδιαστικό χειρισμό της δικαιοσύνης και της πραγματικότητας, ο Κούγιας ζητά από το θύμα μιας δολοφονίας (από το οποιοδήποτε θύμα, οποιουδήποτε αδικήματος, φόνου, κλοπής, βιασμού, ξυλοδαρμού) να αποδείξει την ‘αθωότητά του’.
Α! Ρε Κούγια…. Για σένα θα είπε ο ποιητής «όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος»… Ποιός είσαι ρε;;;; Μπράβο σου που μάχεσαι για δολοφόνους παιδιών, δολοφόνους ψυχών… Να σε χαίρονται τα παιδιά σου… Όσο για τον «αθώο» μπάτσο που μολύνει και το χώμα που πατάει εύχομαι να βρει την τιμωρία που του αξίζει και αν έχει μπέσα η γυναίκα του να τον στείλει στον διάβολο και στην κόλαση γιατί ο …. μαυρόψυχος εκεί ανήκει…
Μετά τον Λυκουρέζο λοιπόν που αθώωσε τον Mελίστα με τα γνωστά «νόμιμα» μέσα για την δολοφονία του επίσης 15χρονου Καλτεζά ( για να τον επιβραβεύσει η Ν.Δ μετά με το βουλευτιλίκι!) αναλαμβάνει τον νέο δολοφόνο ο Κούγιας. Ο δικηγόρος-νταής, γνωστός στο πανελλήνιο για τους τραμπουκισμούς του, που έδερνε την γυναίκα του η οποία την κοπάναγε στις ρούγες να την γλυτώσει με αίματα, που έδινε γροθιές και χαστούκια στα γήπεδα κι έτρωγε τακουνές από την Βατίδου όπως κλαψούριζε στα κανάλια. Αυτός λοιπόν ο επαναληπτικός τραμπούκος, που του στέρησε την άδεια ο δικηγορικός σύλλογος, θα προσπαθήσει να αθωώσει τον άλλο τραμπούκο δολοφόνο. Κι άρχισε ήδη τους φραστικούς τραμπουκισμούς, την λασπολογία και τα ψέματα για τον πιτσιρικά που πήγε να τον βγάλει και με «αποκλίνουσα συμπεριφορά»!!.. Ο ψυχανώμαλος!
Δεν ξέρω πόσο τιμωρείται σήμερα η ασέβεια νεκρών που στην αρχαιότητα θεωρείτο έγκλημα (θυμηθείτε μόνο την Αντιγόνη του Σοφοκλή) αλλά το να διαπράττει αυτό το έγκλημα σήμερα ένα εξωνημένο άτομο σαν τον Κούγια είναι εμπρηστικό και πρέπει να τελειώνουμε με κάτι τέτοιους. Υπάρχει όμως και το ακόλουθο ερώτημα: Πώς ένας υποτίθεται πάμφτωχος ειδικός φρουρός με 3 παιδιά που ανήκει όπως λένε στην γενιά των 700 ευρώ πληρώνει τον Κούγια που έχει τις υψηλότερες ταρίφες; Ποιος θα πληρώσει τα λεφτά;
Άλλο ερώτημα. Γιατί ενώ υπάρχουν τόσοι αυτόπτες μάρτυρες που περιγράφουν την στόχευση στο στήθος και την εν ψυχρώ δολοφονία οι μπάτσοι συνεχίζουν να μιλάνε για εξοστρακισμό της σφαίρας; Μήπως έχουν ήδη παραποιήσει το αποθηκευμένο βλήμα ήδη; Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο εξ ού και το σύνθημα που διάβασα σε ένα μπλόγκ: Κούγια πες αλεύρι, μια εξοστρακισμένη σφαίρα σε γυρεύει..
Και κάτι άλλο πολύ βασικό. Σύμφωνα με την Αρχή των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που υπογράφηκε στο Ελσίνκι η πολιτική ευθύνη στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι Αυτονόητη δεν χρειάζεται απόδειξη και το ότι δεν παραιτήθηκε ή δεν παύθηκε ο αρμόδιος υπουργός δημιουργεί θέμα διατάραξης της Δημοκρατίας , κάτι δηλαδή σαν ντεμί-χούντα όπως παρουσιάζουν και τα διεθνή ΜΜΕ για την Ελλάδα. Η δε πολιτική ευθύνη αυξάνεται περαιτέρω διότι οι εν λόγω ειδικοί φρουροί είχαν τρίμηνη μόλις εκπαίδευση, προορίζονταν για φύλαξη κτιρίων και ήταν αναρμόδιοι για αυτό που έκαναν καθώς ούτε την δίχρονη εκπαίδευση ενός αστυνομικού είχαν, ούτε ψυχολογικά τέστ είχαν περάσει και κανονικά δεν έπρεπε καν να ανήκουν στο αστυνομικό Σώμα όπου τους έβαλε πρόσφατα ο Παυλόπουλος με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση. Έτσι ξαφνικά αυτοί οι γαλάζιοι –προφανώς- νταήδες εν μια νυκτί εξισώθηκαν με τους αστυνομικούς που κάνουν 2 χρόνια σπουδές μετά από διαγωνισμό και με τους αξιωματικούς που κάνουν 4 χρόνια σπουδές!
Όταν λοιπόν ξεβράζονται στις διαδηλώσεις άσχετοι και επικίνδυνοι με πιστόλια να ρίχνουν στο ψαχνό ή ρίχνουν 15 πιστολιές για εκφοβισμό και μετά δηλώνουν και πάλι ψέματα ότι έριξαν μόνο μία έξω από την κηδεία του παιδιού ποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη; Εγώ ή εσύ; Όσο δεν αναλαμβάνεται καμιά πολιτική ευθύνη, όσο υπάρχει ατιμωρησία έχουμε να κάνουμε όχι με κράτος αλλά με ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ κι αυτό πρέπει να το κατανοήσουμε γιατί είναι σοβαρό.
Όσο για τις κατηγορίες περί υπόθαλψης των κουκουλοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ασχοληθώ φυσικά με αστειότητες.. Και θα σύστηνα στον ασπρομάλλη χουλιγκάνο Πρετεντέρη που χτες την έπεσε σαν ύαινα στον Αλαβάνο να πάει να ξαναδεί το βιντεάκι όπου ρίχνει μπουκάλια στο γήπεδο πριν ουρλιάξει ξανά για τα 16χρονα θερμοκέφαλα πιτσιρίκια που σπάνε βιτρίνες.
κριμα, συμμετέχετε κι εσεί στο παιχνίδι του. Η αρνητική διαφήμιση είναι κι αυτή διαφήμιση…
Εχουμε ξεφυγει νομιζω. Δεν υποστηριζομαι ουτε τον αστυνομικο ουτε πολυ περισσοτερο τον Κουγια.Αλλα πως να το κανουμε, το τεκμηριο εθωωοτητας ισχυει για ολους και ολοι εχουν δικαιωμα υπερασπισης.Νομιζω ;
Εντάξει, ήταν γνωστό ότι ο Κούγιας είναι ο μεγαλύτερος βλάκας στην Ελλάδα, τώρα πια είναι ο πιο μισητός βλάκας στην Ελλάδα…
@ Maria: «ειμαστε όλοι αποκλίνοντες, ΟΛΟΙ!
(επιστήμονες, ψυχολόγοι, δικηγόροι και δημοσιογράφοι πάρτε θέση)»
Ω ναι – εγώ θέση πήρα, έγκαιρα εναντίον αυτής της σκ…φατσας
Τον Κούγια τον έχουν κάνει «δημοφιλή», τα κανάλια και εμείς. Ως κατάπτυστος που είναι γιατί δεν τυγχάνει πλήρους απαξίωσης απο εμάς τουλάχιστον?
se poia koinwnia agaphte sofisti apagoreyeis to dikaiwma ston egglhmatia (akoma den exei apofasistei ayto apo th dikaiosynh) na exei yperaspish?
mhpws 8es na zeis se mia fasistiki koinwnia opws ths sobietikhs enwshs h ths nazistikhs germanias?
edw einai ellada dystyxws gia sena kai akomh kai kathgorumenoi gia fono exun dikaiwmata