Άκουσα σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο τον δημοσιογράφο Φοίβο Καρζή να ζητά συγνώμη από τους ακροατές του γιατί υιοθέτησε την «είδηση» πως ένας άνθρωπος πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο επειδή δεν υπήρχαν αναλώσιμα αξίας 100 ευρώ. Αποδείχτηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι δεν πέθανε γιαυτό, είπε ο κος Καρζής και «ζητώ συγνώμη γιατί έπρεπε να ελέγξουμε το γεγονός καλύτερα». (ο κος Καρζής είναι Δ/ντής ειδήσεων του σταθμού). Αν οι συνδικαλιστές, επισήμανε ο κος Καρζής, παραποίησαν σκοπίμως τα γεγονότα τότε αυτό είναι το «έσχατο κατάντημα» του συνδικαλισμού.

Η ν�α δημοσιογραφική "επιτυχία" του κου Καψή

Η νέα δημοσιογραφική "επιτυχία" του κου Καψή

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συνδικαλιστές φτάνουν στο έσχατο κατάντημα. Ιδιαιτέρως την τελευταία εικοσαετία οι περισσότεροι δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στο έσχατο επίπεδο και απορώ πως δεν το ξέρουν αυτό σοβαροί δημοσιογράφοι.  Στην συγκεκριμένη περίπτωση το αντιπολιτευτικό μένος των συνδικαλιστών φαίνεται ότι εναρμονίστηκε και με την αγανάκτηση τους για την έλλειψη αναλωσίμων γιατί, όπως είναι φυσικό, όταν καθυστερούν οι προμήθειες καθυστερούν εν γένει όλες οι «προμήθειες»..

Τον τιμά λοιπόν τον κο Καρζή η συγνώμη του. Δυστυχώς όμως είναι ο μοναδικός. Γιατί στο έσχατο κατάντημα δεν βρίσκονται μόνο οι συνδικαλιστές αλλά και η λεγόμενη «σοβαρή» ενημέρωση. Όταν τυφλώνει η αντιπολιτευτική μανία και περισσεύει το θράσος αυτών που θέλουν οι ίδιοι να αποφασίζουν για την διακυβέρνηση του τόπου και όχι ο λαός, τότε η «σοβαρότητα» τους φτάνει να κινείται μεταξύ του χθεσινού πρωτοσέλιδου έως και την επιστράτευση του Κουφοντίνα στα «Δεκεμβριανά» προκειμένου να βοηθήσει ως αρθρογράφος την «εξέγερση».. Συγχαρητήρια λοιπόν κε Καψή για τη νέα «επιτυχία» σας. Περιμένουμε φυσικά από εσάς και πολλές άλλες παρόμοιες..

ΥΓ. Το γεγονός ότι δεν πέθανε ο άνθρωπος λόγω της έλλειψης αναλωσίμων, δεν σημαίνει ότι αθωώνεται αυτή η παντελώς ανίκανη κυβέρνηση, ούτε και ο κύριος Αβραμόπουλος ο οποίος, όχι μόνο δεν του φτάνει ο τίτλος του πιο άχρηστου πολιτικού στον τόπο, αλλά θέλει να γίνει και αρχηγός!