Δεν είναι τυχαίο ότι λόγω της ημέρας του «Αγίου» Βαλεντίνου οι απογοητευμένες γυναίκες (και όχι μόνο) των βορείων προαστίων συρρέουν στο Περιστέρι, στη Δραπετσώνα, στο Κερατσίνι, στο Πέραμα.. Τα βόρεια προάστια μαραίνονται σεξουαλικώς ενώ στα δυτικά ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο οι δείχτες μιας νέας μορφής εσωτερικού τουρισμού.. Ήδη οι Δήμαρχοι των περιοχών αυτών, λόγω της σημερινής εορτής, έχουν επιλέξει νταβραντισμένους εργάτες οι οποίοι υποδέχονται μετά ανυπομονησίας τις τουρίστριες κραδαίνοντας τους φαλλούς τους. Στη συνέχεια αφού χορέψουν το καθιερωμένο συρτάκι αποσύρονται σε καταλλήλως οργανωμένους χώρους όπου οι πιστοί απολαμβάνουν τα θαύματα του «Αγίου»..

zevgariprovlima_98Η τουριστική ανάπτυξη σε αυτές τις περιοχές επιβεβαιώνεται και επιστημονικά. Σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών για την ερωτική ζωή των Αθηναίων, που διενήργησε η Εταιρεία Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), οι άντρες της «δυτικής όχθης» δείχνουν να ενδιαφέρονται για το σεξ κατά 40% περισσότερο από αυτούς των βορείων προαστίων. Σε περιοχές όπως η Κηφισιά, η Εκάλη, το Ψυχικό και το Μαρούσι, το ποσοστό δεν ξεπερνά το 15%. Το ενδιαφέρον για το σεξ στα νότια πέφτει στο 10%, στα ανατολικά στο 3% ενώ στο κέντρο αυξάνει στο 23,5%. Το γεγονός ότι οι άνδρες που ζουν στα βόρεια προάστια εμφανίζονται περισσότερο «χαλαροί» συνδέεται με την συχνότερη προσφυγή τους σε εικονικές συνευρέσεις στο διαδίκτυο. Μία δεύτερη ερμηνεία έχει να κάνει και με τη μειωμένη σεξουαλική επιθυμία στα βόρια προάστια καθώς, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες με οικονομική επιφάνεια, μπορούν σχετικά εύκολα να αντικαταστήσουν το σεξ με υψηλής αξίας καταναλωτικά αγαθά.

Το γεγονός ότι στην «δυτική όχθη» η σεξουαλική επιθυμία γίνεται εντονότερη συνδέεται με την υποβάθμιση, την ρύπανση, την σκληρή φτώχεια και ανέχεια που μαστίζουν αυτές τις λαϊκές και καταφρονεμένες περιοχές. Η οικονομική κρίση αποδεκατίζει τον πληθυσμό. Οι εναπομείναντες δεν έχουν πλέον καμία απολύτως αγοραστική δυνατότητα για να προτιμήσουν τα καταναλωτικά αγαθά, όπως επίσης δεν έχουν πλέον και τίποτα άλλο για να χάσουν. Έτσι επιδίδονται στο σεξ και πολύ περισσότερο σήμερα, που η χάρη του «Αγίου» είναι και πιο μεγάλη, σαν νάναι η τελευταία μέρα της ζωής τους. Ταυτοχρόνως δε, αποκαθιστούν και την χαμένη τιμή του ελληνικού τουρισμού και φυσικά ενισχύουν οικονομικώς και τις τοπικές κοινωνίες.. Προλάβετε! Μένουμε Ελλάδα, μένουμε δυτικά προάστια!