-Έλα κέντρο οβερ!

-Που είσαστε;

-Μας κυνηγάνε κάτι κουκουλοφόροι!

-Κρυφτείτε μη σας συλλάβουν! Τουλάχιστον να γλυτώσετε το αυτόφωρο!

Καθημερινός διάλογος μεταξύ αστυνομικών που τρέχουν περδόμενοι σαν τα ποντίκια να κρυφτούν στους υπονόμους για να αποφύγουν την τσιμπίδα του νόμου των κουκουλοφόρων..

Επιτέλους ζούμε σε μια αναρχική κοινωνία αδέλφια που κάποιοι παππούδες και πατεράδες μας αγωνίστηκαν γι αυτήν και έχυσαν το αίμα τους, αλλά δεν βλέπω, ούτε να το χαίρεστε ούτε και να το εκτιμάτε.. Δεν βλέπω να σας αρέσει που ζείτε στην αναρχική κοινωνία του Καραμανλή, όπου οι ληστές τραπεζών κάνουν διαδηλώσεις στους δρόμους ζητώντας να θεσμοθετηθούν διά νόμου οι «απαλλοτριώσεις», όπου οι «σέχτες» επαναστατών μοιράζουν «ντόνατς» με σφαίρες, όπου τα σχολεία είναι κλειστά και οι φυλακές ανοιχτές, όπου το πανεπιστημιακό άσυλο αποτελεί κρησφύγετο ληστών, όπου δεν υπάρχει κράτος και αστυνομία, όπου η βουλή έγινε ουρητήριο για περαστικούς, ενώ η χώρα διαθέτει τον μοναδικό πρωθυπουργό στον κόσμο που βαριέται νάναι πρωθυπουργός και του αρέσει απλώς να βλέπει ποδόσφαιρο και να τρώει σουβλάκια..

Δεν σας αρέσει λοιπόν που ζούμε σε αυτήν την ονειρική αναρχική κοινωνία, αλλά θέλετε τον πονηρό τον Γιωργάκη που όχι μόνο δεν βαριέται, αλλά και είναι λυσσασμένος για εξουσία. Θέλετε τον Γιωργάκη και τον πασοκισμό για να αποκατασταθεί και πάλι ο νόμος και η τάξη, για να ξαναγίνουν οι μπάτσοι ο φόβος και ο τρόμος των πολιτών, να παταχθούν οι κουκουλοφόροι και να ληστεύουν μόνο τα στελέχια, να θεσμοθετηθεί η λαμογιά και να εγκαθιδρυθεί μια «ευνομούμενη» πασοκική πολιτεία, όπως παλιά.. Θα τρίβετε τα μάτια σας αδέλφια! Κανείς δεν ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει η λύσσα του Γιωργάκη για εξουσία. Βάρδα να μην κάνει κανένας επικοινωνιολόγος καμιά πλάκα και του πει ότι αν πουλήσει την Ακρόπολη ενισχύει το αρχηγικό προφίλ του.. Και τότε θα σπεύδετε όλοι μετανιωμένοι να γράφετε τα πικραμένα σχόλια σας σε τούτο το φιλόξενο μπλογκίδιο και να ονειρεύεστε με νοσταλγία εκείνες τις μέρες της αναρχικής κοινωνίας του Καραμανλή και των κουκουλοφόρων.. Σας λυπάμαι..

ΥΓ…Και για όσους αμφιβάλουν για το τι μας περιμένει ας γνωρίζουν πως υπάρχει ελληνικό πολιτικό κόμμα, το Πασόκ φυσικά, που όχι μόνο δεν καταδίκασε την ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσαν ξανά οι ΗΠΑ σε βάρος της Ελλάδος καλώντας τους Αμερικανούς να αποφεύγουν την Αθήνα, αλλά την επιβράβευσαν κιόλας! «Θα μου επιτρέψετε να μην καταδικάσω την ταξιδιωτική οδηγία» του Σταίητ Ντιπάρτμεντ δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου και πρόσθεσε: «Προτού διαμαρτυρηθούμε ή καταδικάσουμε, καλό θα ήταν να φροντίζαμε να είχαμε μια πολιτική ασφάλειας για τον πολίτη. Καλό θα ήταν να μην έβλεπε όλος ο κόσμος τις εικόνες που βλέπει εδώ και τέσσερις μήνες από την Αθήνα. Τότε θα είχαμε τη δυνατότητα πραγματικά να διαμαρτυρηθούμε..».