Επειδή δεν υπάρχει η επίσημη και κατεστημένη ενημέρωση από τους καναλάρχες και τα golden boys της καθεστηκυίας δημοσιογραφίας, λόγω της απεργίας, αναλαμβάνω εγώ, ως ένας απλός πολίτης, να σας ενημερώσω ότι πρέπει να προσέχετε. Κυκλοφορούν ανάμεσα μας golden boys και τραπεζίτες χωρίς κοστούμια και έτσι πλέον το κακό δεν φαίνεται γιατί είναι διάχυτο παντού!

Γκολντεμποϊσμός

Γκολντεμποϊσμός

Όπως είναι γνωστό, λόγω της συνάντησης των G20  στο Λονδίνο, οι τράπεζες και οι μεγάλες εταιρείες εξέδωσαν «νότα» στα στελέχη τους να μην κυκλοφορούν με κουστούμια γιατί θα προπηλακιστούν, θα ..λιθοβοληθούν και ενδεχομένως θα ..βιαστούν από τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για την κατάντια στην οποία οδήγησε τον κόσμο η απληστία και η απανθρωπιά της παντελώς ασύδοτης «ελεύθερης αγοράς» δηλαδή, η δικτατορία της αγοράς..

Η αλήθεια είναι ότι ενώ οι εγχώριοι κουκουλοφόροι μας, ασχολούνται με το να βάζουν βόμβες στο γραφείο του ..αιμοβόρου τέρατος του καπιταλισμού, δηλαδή του φουκαριάρη του Σ. Παπαθεμελή, οι διαδηλωτές στο Λονδίνο είναι πιο εύστοχοι. Δεν λιθοβολούν φυσικά και δεν βιάζουν. Κρεμάνε μεν και καίνε ομοιώματα τραπεζιτών και Golden Boys της αγοράς, όμως δεν τρομοκρατούν και δεν διώχνουν τον κόσμο από τις διαδηλώσεις όπως γίνεται εδώ. Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπεις άτομα κάθε ηλικίας, παιδιά, νέους, γιαγιάδες και παππούδες με τα αθλητικά παπουτσάκια τους και ανοιχτά τα πρόσωπα να διαδηλώνουν άφοβα κατά των ισχυρών αυτού του κόσμου, να τούς καταγγέλλουν στις κάμερες χωρίς να έχουν τίποτα να κρύψουν και χωρίς κάποιοι κρετίνοι με κουκούλες στα μυαλά να τους τρομοκρατούν και να τους διώχνουν! Ούτε ο δυναμισμός έλλειπε από τις κινητοποιήσεις, ούτε το πάθος, ούτε και οι αναπόφευκτες συγκρούσεις με την αστυνομία. Φυσικά θα αργήσουμε πολύ να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Μέχρι να συνειδητοποιήσει ο Αλαβάνος και ο Τσίπρας το κακό που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν στο Συνασπισμό, στην παιδεία και στο κίνημα με την ανεύθυνη στάση τους θα περάσει πολύ καιρός ακόμα.. Ως τότε έχει γίνει μια αρχή. Τα  αγέρωχα και αλαζονικά Golden boys της αγοράς έχουν αρχίσει να φοβούνται και να κρύβονται.. Κάτι είναι και αυτό..