Αυτή τη φορά θα πούμε τα ονόματα αυτών που κουρέλιασαν «σε απ’ ευθείας σύνδεση», συστηματικά και κατ εξακολούθηση, τη δυστυχισμένη αυτή γυναίκα.. Ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά ποιοί είναι. Δεν είναι παρουσιαστές, δεν είναι πανελίστες και προπαντός δεν είναι δημοσιογράφοι.. Είναι αδίστακτοι και επιτήδειοι πωλητές του θεάματος του ασήμαντου και του τίποτα, κάθε είδους ανθρώπινης διαφορετικότητας, κάθε πόνου και δυστυχίας και προπαντός του θεάματος της ανθρώπινης ψυχοπαθολογίας.. Είναι οι ανθρωποφάγοι τηλεαστέρες που δεν διστάζουν να ρίξουν στην αρένα της τηλεόρασης κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας προκειμένου να «κάνουν νούμερα» και να γίνουν «πλούσιοι», «διάσημοι» και «πετυχημένοι»..

Όχι, δεν «τάθελε και τάπαθε» η Θώδη! Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ψυχίατρος για να καταλάβει πως όταν ένας άνθρωπος πιστεύει πως κάνει ..θαύματα, τότε είναι άρρωστος ο δυστυχής. Την αρρώστια του την καταλαβαίνουν οι πάντες ακόμα και αυτοί οι παντελώς αναίσθητοι και αφασικοί «πετυχημένοι». Μόνο που δεν τη σέβονται. Επιδίδονται συστηματικά στην πώληση του θεάματος της και φυσικά την χειροτερεύουν.. Και όσο η αρρώστια χειροτερεύει, τόσο ανεβαίνουν και τα «νούμερα» της τηλεθέασης..

Όντως «πουλάει» αυτό το θέαμα και «πουλάει» γιατί βρίσκει για καταναλωτές του όλους εμάς. Να λοιπόν γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά τα ονόματα των ενόχων που οδήγησαν τη Θώδη στα άκρα της ψυχής της. Γιατί όχι μόνο τούς παρακολουθούμε καθημερινά, αλλά και χειροκροτούμε τη δράση τους απολαμβάνοντας τον βαθύ καναπέ της δικής μας αναισθησίας..

Παρότι λοιπόν τούς ξέρουμε, εγώ θα τούς ξαναπώ για να μη μιλάμε πια απρόσωπα. Γιατί όταν καταγγέλλουμε γενικώς είτε την απρόσωπη διαφθορά είτε την απρόσωπη τηλεόραση, είναι σαν να συγκαλύπτουμε τον συγκεκριμένο διεφθαρμένο ή τον συγκεκριμένο «πετυχημένο»..

tatianaΙδού λοιπόν τα ονόματα των «πετυχημένων»: Μικρούτσικος ο πρώτος διδάξας μαζί με την ντροπή της ψυχολογίας που λέγεται Τένια Μακρή. Η βουλευτίνα Νατάσσα Ράγιου που προκάλεσε με τις «κοινωνικές» εκπομπές της ακόμα και την αυτοκτονία με αποτέλεσμα ο λαός, που ποτέ δεν ξεχνά, να την τιμήσει με τη ψήφο του..(!) Διάφορα «νούμερα» πανελιστές και πανελίστριες με προεξάρχοντα τα βυζιά της Καραβάτου, της Λαμπίρη και της Σκορδά.. Και φυσικά το βαρύ πυροβολικό, η διαβόητη Άννα Δρούζα, η αθεράπευτη Ευγενία Μανωλίδου και η κορυφαία «πετυχημένη» Τατιάνα Στεφανίδου.. Αξίζει να αναφέρουμε την ιδιαίτερη συμβολή της Ανίτας Πάνια που έχει διαπρέψει κάνοντας την έξυπνη ανάμεσα σε χαζούς και δυστυχισμένους και αξίζει να αναφέρουμε δυστυχώς ακόμα και τον Λαζόπουλου που παρασύρεται καμιά φορά και αντί να σατιρίζει τους ισχυρούς και τον Κοντομηνά, «σατιρίζει» την ανθρώπινη ψυχοπαθολογία..

Όσο για τούς υπόλοιπους, είμαστε πολλοί, αλλά νομίζω ότι ο καθένας μας ξέρει το όνομα του.. Ας το συμπληρώσει μόνος του..