Αν, λέμε αν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος ήταν μέλος στο ΔΣ του ΟΤΕ όπως ο εκπρόσωπος του Πασοκ Γιώργος Παπακωνσταντίνου..

Αν είχε ομολογήσει δημοσίως ένας μπλε «Τσουκάτος» ότι «μάλιστα, κύριοι πήρα 1.000.000 ευρώ από την Siemens και πήρα τα κουπόνια και τα έδωσα στο κόμμα..»

Αν ο Αντώρανος είχε παραδεχτεί, όπως ο κος Παπακαωνσταντίνου, ότι «ήμουν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΤΕ, από το 2002 έως το 2004.. Οι δε ομόφωνες αποφάσεις εκείνου του Διοικητικού Συμβουλίου στο οποία συμμετείχα, δεν έχουν αμφισβητηθεί από τη Δικαιοσύνη». (ποιος είπε ότι «το νόμιμο είναι και ηθικό» είναι «αρχή» μόνο του κου Βουλγαράκη;)

Πως τα ΔΣ του ΟΤΕ υπέγραφαν τις συμβάσεις με τη Ζήμενς

Πως τα ΔΣ του ΟΤΕ "διευκόλυναν" τη Ζήμενς

Αλήθεια, τι είδους ομόφωνες αποφάσεις έπαιρνε σε εκείνο το συμβούλιο του ΟΤΕ ο κος Παπακωνσταντίνου; Πως τα Διοικητικά Συμβούλια του ΟΤΕ υπέγραφαν τις συμβάσεις και «διευκόλυναν» τη Ζήμενς; Το αποκαλύπτει με έγγραφο του ο ίδιος ο πρώην Γενικός Δ/ντής της Ζήμενς και νυν προφυλακισμένος Πρόδρομος Μαυρίδης.(βλέπε antinews)

Αν λοιπόν ο Αντώναρος ήταν στο ΔΣ του ΟΤΕ και ο Τσουκάτος ήταν «μπλε», φαντάζεστε τι θα είχε γίνει; Δεν θα είχαν αφηνιάσει όλα τα ΜΜΕ; Δεν θα είχε γυρίσει ο ουρανός ανάποδα; Δεν θα σείονταν η γη; Η Τρέμη ως άλλη Μπουμπουλίνα δεν θα ύψωνε το λάβαρο της επαναστάσεως; Τα πρωτοπαλίκαρα Λιάρος, Σκαρβελάκης, Καψής, Οικονομέας δεν θα είχαν ξεχυθεί στους δρόμους, δεν θα ξηλώνανε την άσφαλτο, θα βγάζανε τα λούκια απ τις υδρορροές, θα έσπαγαν όλες τις βιτρίνες του Κολωνακίου και θα έκαιγαν την Αθήνα; Ακόμα και αυτός ο Πρετεντέρης δεν θα παραμέριζε την προσωπική του αντιπάθεια στον Γιωργάκη και θα πέταγε αναμμένα μπουκάλια; Ο Τσίμας δεν θα γινόταν Ολυμπιακός; Ο διαβόητος «κομιστής», που ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος, και ασκεί το «λειτούργημα» της δημοσιογραφίας, δεν θα μοίραζε δωρεάν πορνό dvd στην Ομόνοια; Μπροστά σε τέτοια ορμή δεν θα ωχριούσε ακόμα και αυτός ο ανεκδιήγητος Πάσχος Μανδραβέλης, ακόμα και ο Κακαουνάκης και η θηλυκή εκδοχή του η Κάτια Μακρή; Αλήθεια τι θα έλεγαν τότε τα ανθυπο-υποπαπαγαλάκια Σπυράκη και Χασαπόλουλος που μιμούνται ότι κάνουν ρεπορτάζ;.. Και καλά ο Χασαπόπουλος, αυτός τουλάχιστον είναι έντιμος. Στο Πασόκ, σου λέει, λένε αυτό κι αυτό! Παπαγαλίζει ο φουκαριάρης με απόλυτη ακρίβεια ότι του λένε και αυτό το θεωρεί ..ρεπορτάζ(!) Όμως η Μαρία Σπυράκη με το πονηρό χαμογελάκι, εκτός των άλλων είναι και επαγγελματικώς ανέντιμη και κακοήθης.. Υποτίθεται ότι έχει αναλάβει να κάνει ρεπορτάζ ΝΔ, μόνο που, τεχνηέντως, δεν μας λέει τι λέει η ΝΔ, αλλά το Πασόκ!

Αν λοιπόν ο Αντώναρος ήταν στο ΔΣ του ΟΤΕ και ο Τσουκάτος ήταν «μπλε», θα μιλάγαμε τώρα για τον αν καθυστέρησε το τηλεγράφημα για τον Χρήστο Καραβέλα; Θα μιλάγαμε για εκλογές; Μα για ποιες εκλογές αφού ήδη θα είχαν καταληφθεί τα «θερινά ανάκτορα» του Μαξίμου από τα golden boys και τα λαμόγια και θα είχαμε λύσει το πρόβλημα της επανάστασης που σύμφωνα με τους πιο αισιόδοξους υπολογισμούς επρόκειτο να γίνει τα επόμενα 100 χρόνια;.. Την κυβέρνηση θα την είχαν αναλάβει πλέον και επισήμως τα μίντια και η χώρα θα είχε μετατραπεί σε ένα απέραντο σώου..

Θα μου πείτε και τώρα ένα απέραντο σώου είναι.. Ίσως έτσι εξηγείται το γεγονός ότι τόσο εύκολα γίνεται το μαύρο άσπρο και τόσο εύκολα και απλά έχουν έρθει τα πάνω κάτω.. Ότι διώκονται αυτοί που «τάδωσαν» και όχι αυτοί που «τάπιασαν».. Ότι ένα σκάνδαλο που έγινε αποκλειστικά επί άλλης κυβερνήσεως με υπογραφές και με τη βούλα στις συμβάσεις, το χρεώνουν στους επόμενους και μάλιστα τους βάζουν και να απολογούνται καθημερινώς! Δεν είναι εκπληκτικό; Δεν αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο; Πληροφορούμαι ότι αμέσως μετά τις εκλογές για την ευρωβουλή, που στην πραγματικότητα είναι εκλογές για τη Ζήμενς, καταφθάνουν στη χώρα ομάδες επιστημόνων από ξένα πανεπιστήμια για να ερμηνεύσουν το φαινόμενο..

Μέχρι τότε ας μην απέχουμε, αλλά ας ψηφίσουμε.. Όχι για να αλλάξει κάτι γιατί δεν πρόκειται..  Ας ψηφίσουμε οτιδήποτε εκτός από ΝΔ, Πασόκ και Καρατζαφέρη (αυτόν λόγω γελοιότητας) έτσι μόνο και μόνο για να καταλάβουν ότι δεν «μασάμε».. Και θα το καταλάβουν καλύτερα αν ψηφίσουμε αριστερά..

Το σκεπτικό της ψήφου μας σε αυτές τις εκλογές ΕΔΩ

Το έγγραφο του Μαυρίδη ΕΔΩ

Advertisements