Να λοιπόν που η «βαρβαρότητα» κυριάρχησε σε όλη σχεδόν την Ευρώπη.. Τα κεντροδεξιά κόμματα νίκησαν, ενώ ο «σοσιαλισμός» ηττήθηκε οικτρά.. Μόνο στην Ελλάδα συνέβη το αντίθετο. Ίσως γιατί μόνο εδώ η «βαρβαρότητα» είναι τόσο ανίκανη και τα μμε είναι τόσο «σοσιαλιστικά»..

Μετά τις εκλογές, στις οποίες αντί να ψηφίσουμε υπό το πνεύμα της Ευρώπης ψηφίσαμε υπό το πνεύμα της Ζήμενς, η χώρα επανέρχεται στον κανονικό της ρυθμό και τα ..θαύματα συνεχίζονται, παρότι τα περισσότερα παραμένουν ανεξιχνίαστα..  Ακόμα οι  ξένοι επιστήμονες, που έχουν καταφθάσει από όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου, προσπαθούν να εξηγήσουν, πώς είναι δυνατόν να απολογούνται καθημερινώς οι επόμενοι για ένα σκάνδαλο το οποίο, επί των μιζαδόρικων συμβάσεων του, φέρει στην κυριολεξία τις υπογραφές των προηγούμενων! Μιράκολο! Θαύμα! Αλλά θα μου πείτε πρώτη φορά γίνεται τέτοιο θαύμα; Για θυμήσου.. Υπήρξε ποτέ σκάνδαλο Κοσκωτά; Φυσικά και ΔΕΝ υπήρξε.. Το μόνο που υπήρξε και έμεινε στην ιστορία είναι το «βρώμικο 89»! Πως έγινε αυτό; Μιράκολο!!

Τα θαύματα γίνονται.. Ακόμα και τρένα σταματάνε..

Τα θαύματα γίνονται.. Ακόμα και τρένα σταματούν..

Τώρα το επόμενο μιράκολο-θαύμα είναι να χωνέψει ο λαός, βαθειά μέσα στη ψυχή του, ότι τα δύο κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα δεν είναι ουσιαστικά το ίδιο, ότι η βαρβαρότητα δεν είναι αυτό το μίγμα κακοήθειας, υποκρισίας και ανικανότητας που συνθέτουν τα δύο μεγάλα κόμματα, αλλά ότι, μόνο το ένα είναι «βάρβαρο» και το άλλο είναι ..«σοσιαλιστικό»..  Και πως θα γίνει αυτό το θαύμα; Επειδή η φαιδρότητα γίνεται πιστευτή μόνο με μία μεγαλύτερη φαιδρότητα, επιστρατεύτηκε η πιο βάρβαρη εκδοχή της, δηλαδή ο ίδιος ο Καρατζαφέρης αυτοπροσώπως! Τα ακούραστα μμε ρίχνονται και πάλι στη μάχη μεταδίδοντας αδιάκοπα τους ρυθμούς που βαράνε τα ταμπούρλα του Καρατζαφέρει για να χορεύουν οι ανίκανοι.. Γιατί όσο η κυβέρνηση των ανικάνων προβληματίζεται (!) αν θα πρέπει να πάνε χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη, άλλο τόσο και πιο «αριστερός» και «σοσιαλιστής» βγαίνει ο Πασοκισμός.. Μεγάααλη κολυμπήθρα ο Καρατζαφέρης! Ακόμα και ο σύντροφος Λεωνίδας Κύρκος βοηθάει στο νέο θαύμα.. Όλοι μαζί με το Πασόκ αρχηγό για να αντιμετωπίσουμε τη βαρβαρότητα της Δεξιάς! Αυτό μας λέει ο σύντροφος! Πες-πες -πες λοιπόν, ο μανιχαϊσμός θα επικρατήσει. Εφόσον από δω είναι το κακό, άρα από κει είναι το καλό..

Λες και δεν είναι το Πασόκ αυτό που όπως και οι άλλοι «σοσιαλιστές» της Ευρώπης έγιναν σημαιοφόροι της πιο βάρβαρης παγκοσμιοποίησης, υπερασπίστηκαν ακόμα και φαινόμενα καζινοκαπιταλισμού, τη δε δίκαιη διανομή του πλούτου, την εκφύλισαν σε μία πρακτική φιλανθρωπίας.. Λες και δεν είναι το Πασόκ αυτό που επί Σημίτη εδραίωσε στη χώρα την πιο βάρβαρη μορφή φιλελευθερισμού, δηλαδή το νεοφιλελευθερισμό.. Λες και δεν είναι ο Πασοκισμός αυτός που ανήγαγε τη λαμογιά σε καθεστώς και επιστήμη.. Λες και δεν είναι το Πασόκ αυτό που τροφοδοτεί τα μμε με πολιτική κακοήθεια γεγονός που αποδεικνύει ότι μια επάνοδος του στην εξουσία θα είναι ακόμα χειρότερη..

Αλλά είπαμε.. Στην Ευρώπη καταποντίστηκε ο «σοσιαλισμός» και κυριάρχησε η «βαρβαρότητα» γιατί τα ευρωπαϊκά μμε δεν είναι και τόσο «σοσιαλιστικά».. Ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει στην Ευρώπη; Επειδή η σοβαρή και ικανή κεντροδεξιά στρέφεται προς κεϋνσιανικές κατευθύνσεις, (έλεγχος της αγοράς από το κράτος, κλπ..) δηλαδή προς τον αντίπαλο του νεοφιλελευθερισμού, τα λεγόμενα κεντροαριστερά κόμματα είναι τόσο ..«σοσιαλιστικά» που πιο «σοσιαλιστικά» δεν μπορούνε να πάνε, οπότε δεν βρίσκουν χώρο να αναπνεύσουν και καταρρέουν.. Έτσι λοιπόν, τα θαύματα μόνο στην Ελλάδα γίνονται.. Γιατί όταν υπάρχει ένας λαός που μονίμως και ανυπερθέτως ξεχνά, όταν δεν υπάρχει αληθινή αριστερά και αυτό που εκλαμβάνεται ως τέτοια αυτοαναφέρεται, αυτοθαυμάζεται και αυτοεπιβεβαιώνεται επειδή δεν επιβεβαιώνεται από την κοινωνία, όταν υπάρχει και ένας γελοίος εργολάβος με βαμμένο μαλλί που με όρους εργολαβικούς και μπεταντζίδικους κτίζει «πολυκατοικίες» στην πιο κατάλληλη στιγμή κι όταν πάνω από όλα υπάρχουν και τα «σοσιαλιστικά» μμε που υπαγορεύουν τούς ρυθμούς της επικαιρότητας, τότε το μιρακολο δεν είναι πια μιράκολο.. Είναι καθημερινή πραγματικότητα!