Τελευταίες συμβουλές εν όψει των αυγουστιάτικων διακοπών ειδικότερα προς τα παντρεμένα ζευγάρια.. Ας υποθέσουμε λοιπόν πως έχετε αποδεχτεί την σωτήρια συμβουλή μου πως η «απιστία», ειδικά στην περίοδο των διακοπών, σώζει τον γάμο.. (βλέπε αναλυτικά στο προηγούμενο ..εκπαιδευτικό θεματάκι)..

Παντρεμένο ζευγάρι σε διακοπές..

Παντρεμένο ζευγάρι σε διακοπές..

Ας υποθέσουμε επίσης ότι έχετε ξεπεράσει τις ιδεοληψίες, τις κοινωνικές και θρησκευτικές γελοιότητες που εξανάγκασαν τους ανθρώπους να βιώσουν αιώνες δυστυχίας και ολικής άγνοιας γύρω από το σεξ, δηλαδή τη δεύτερη πιο βασική βιολογική μας ανάγκη μετά το φαγητό. Πώς έχετε κατανοήσει ότι πρόκειται για τον πιο παραποιημένο, όσο τίποτε άλλο στην ιστορία του πολιτισμού, κοινό παρονομαστή στη ζωή όλων μας, ότι αποφασίσατε να μην συμπεριλαμβάνεστε πια και εσείς στον κατάλογο των θυμάτων της άγνοιας και του σκοταδισμού που ακόμα και σήμερα καταστρέφει προσωπικές ζωές και στα πιο πολιτισμένα μέρη του κόσμου..

Ας υποθέσουμε επίσης ότι έχετε κατανοήσει την σοβαρότητα των στιγμών που διέρχεται η ανθρωπότητα, λόγω του επικείμενου τέλους του άντρα, ο οποίος έχει καταντήσει το πιο άχρηστο πλάσμα στον πλανήτη και δεν χρειάζεται πια ούτε για να αλλάζει τις λάμπες στο σπίτι, ούτε για σεξ, αλλά ούτε και για αυτήν την αναπαραγωγή του είδους.. Οι τελευταίες μάλιστα πληροφορίες από τον χώρο της επιστήμης αναφέρουν ότι ούτε καν τα χρωμοσώματα του δεν ανανεώνει πια ο ..ανεπρόκοπος..(!)

Για σας λοιπόν που είστε παντρεμένη και θέλετε να σώσετε τον γάμο σας, αλλά και να προλάβετε να απολαύσετε ό,τι έχει απομείνει από την πάλαι ποτέ «φύση» του άντρα -πάντα ένα αυθεντικό πέος είναι καλύτερο και από τον πιο έξυπνο δονητή νέας γενιάς, κατ αρχάς πρέπει να γνωρίσετε τον τρόπο που λειτουργεί το πέος για να μην υπάρξουν ανεπιθύμητες παρενέργειες..

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το πέος είναι ένα εντυπωσιακό εργαλείο, ένα θαύμα της εξελικτικής βιολογίας. Η κύρια αιτία που πήρε αυτό το σχήμα είναι η αναπαραγωγή και επιβίωση του ανθρώπινου είδους. Το μέγεθος μπορεί να διαφέρει από άντρα σε άντρα, όμως το ανθρώπινο πέος σε στύση είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχουν τα άλλα πρωτεύοντα θηλαστικά. Κατά μέσον όρο, το μήκος του κυμαίνεται από 12,5 έως 15,5 εκατοστά. Ούτε οι πιο προικισμένοι χιμπαντζήδες δεν πλησιάζουν αυτά τα μεγέθη. Τα δικά τους μόρια έχουν περίπου το μισό μέγεθος από τα ανθρώπινα. Επιπλέον, μόνο το δικό μας είδος διαθέτει τόσο χαρακτηριστική βάλανο η διάμετρος της οποίας στο σημείο που ενώνεται με τον κορμό είναι μεγαλύτερη από τη διάμετρο του ίδιου του κορμού.. Το πέος εξελίχθηκε σε αυτό το σχήμα για να φτάνει πιο ψηλά και πιο βαθιά στον γυναικείο κόλπο και σε συνδυασμό με την κίνηση που κάνει ο άντρας την ώρα της διείσδυσης να αφαιρεί το σπέρμα των άλλων αντρών, τοποθετώντας το κάτω από τη δική του βάλανο.. Η βαθιά διείσδυση αφαιρεί μέχρι και 91% του σπέρματος που ήδη βρίσκεται στον τράχηλο ενώ η ρηχή διείσδυση δεν αφαιρεί σχεδόν καθόλου το «ξένο» σπέρμα. Όσο για τον κίνδυνο αφαίρεσης του δικού του σπέρματος και γι΄ αυτό έχει φροντίσει η εξέλιξη. Ο άντρας παραμένει σεξουαλικά ανίκανος για διάστημα μισής έως 24 ωρών μετά την εκσπερμάτιση!

Τι θέλει λοιπόν να πει ο ποιητής; Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι εφόσον ο άντρας, λόγω των εξελίξεων της επιστήμης και της τεχνολογίας, δεν χρειάζεται πια ούτε για το σεξ αλλά ούτε και για την αναπαραγωγή, το πέος καθίσταται άχρηστο και αυτό και επομένως είτε θα αλλάξει μορφή, είτε θα εξαφανιστεί.. Σπεύσατε λοιπόν οι παντρεμένες να το δείτε.. Το δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει τρόπος ώστε, καί οι παντρεμένες να κερατώνουν το σύζυγο για να σώσουν το γάμο τους, αλλά καί ο κακομοίρης ο ..ανεπρόκοπος να δει κι αυτός μια χαρά στα σκέλια του.. Απλώς μετά από κάθε «απιστία» κάντε και «ένα» με τον άντρα σας, αλλά πολύ βαθύτερο από τα προηγούμενα έτσι ώστε να αφαιρεθεί το ξένο σπέρμα και να μην έχετε ανεπιθύμητες παρενέργειες.. Όσο πιο βαθιά τόσο πιο καλά.. Πιο βαθιά με το σύζυγο, πιο ρηχά με τον εραστή.. Θα μου πείτε πως αυτό δεν γίνεται γιατί το επιθυμητό είναι ακριβώς το αντίθετο..

Εντάξει, ο γάμος θέλει και θυσίες.. Άλλωστε όλα είναι σχετικά.. Από μια άλλη άποψη ούτε και όλη αυτή η διαδικασία χρειάζεται, εφόσον χρησιμοποιείτε προφυλακτικό το οποίο συνιστώ θερμώς για πολλούς λόγους.. Απλώς στην περίπτωση αυτή, είναι απολύτως βέβαιο ότι και πάλι θα παραμένει παντελώς άχρηστος ο ..ανεπρόκοπος! Κρίμα είναι.. Γιατί να χαθεί το είδος τόσο νωρίς; Όλα λοιπόν εξαρτώνται από την προοπτική με την οποία βλέπει κανείς τα πράγματα.. Το βέβαιο είναι ότι μία και μοναδική αλήθεια δεν υπάρχει.. Ακόμα και το παρόν κειμενάκι, που μόλις διαβάσατε, μπορεί να μην έχει κανένα απολύτως σκοπό και κανένα νόημα, νάναι δηλαδή παντελώς άχρηστο και αυτό.. Εύχομαι από καρδιάς καλές διακοπές!