Απίστευτο! Εκπλήσσομαι πραγματικά με την παντελή έλλειψη ακόμα και μιας στοιχειώδους επαφής της σύγχρονης τρομοκρατίας με την πραγματικότητα.. «Συνωμοσία πυρήνων της Φωτιάς – Φράξια Μηδενιστών»..(!) και στην κορφή κανέλα! Μόνο και μόνο λόγω ονόματος θα έπρεπε να ..συλλαμβάνονται και να παραπέμπονται στο ..αισθητοδικείο!  Δηλαδή αν έβαζαν ένα όνομα όπως «καθιστός ταύρος», ή «το άλογο που τρέχει» και άλλα τέτοια ινδιάνικα, πολύ πιο κοντά θα ήταν στην σύγχρονη πραγματικότητα.. Άκου «Συνωμοσία πυρήνων της Φωτιάς – Φράξια Μηδενιστών»..! Θα μου πεις καλύτερα, για να μη διαβάζουμε και τις μπούρδες που γράφουν στις προκηρύξεις γιατί και μόνο το όνομα τους αρκεί για να αποκαλύψει το πλήρες εγκεφαλικό κομφούζιο και το ψυχολογικό μπρέικ-ντάνς που τους διακατέχει.. Έτσι και αλλιώς κάθε πολιτική επαφή και σχέση με τη σύγχρονη κοινωνία και πολύ περισσότερο κάθε σχέση με οποιαδήποτε έννοια της αριστεράς και της επανάστασης, ταυτίζεται όντως με το μηδέν.. Η απόλυτη απο-ιδεολογικοποίηση σε όλο της το μεγαλείο!

koukouloforosΔεν είναι όμως για γέλια η υπόθεση γιατί αυτή ακριβώς η απουσία μιας στοιχειώδους ιδεολογίας κοινωνικής και πολιτικής αμφισβήτησης και κυρίως η παντελής έλλειψη στοιχειωδών ανθρωπιστικών αξιών, έχει υποκατασταθεί από την κουλτούρα και την ιδεολογία του πλέι στέισον.. Κακομαθημένα, ρηχά και επιφανειακά άτομα που αυτοδιορίστηκαν «επαναστάτες» για να μας ..σώσουν  βάζοντας βόμβες, πυροβολώντας και κάνοντας «πόλεμο» όπως ακριβώς παίζουν «πόλεμο» στο πλέι στέισον και σκοτώνουν ανθρώπους ακριβώς το ίδιο εύκολα και το ίδιο αδίστακτα όπως και στο πλέι στέισον! Γιαυτό και αυτή η νέα γενιά τρομοκρατών είναι και η πιο επικίνδυνη που εμφανίστηκε ποτέ.. Η διαβόητη «σέχτα» (άκου ..σέχτα) των δολοφόνων βλέπει τους Έλληνες μπάτσους να τρώνε .. ντόνατς (!) όπως στις αμερικάνικες αστυνομικές ταινίες (τέτοια σχέση έχουν με την Ελληνική πραγματικότητα που αγνοούν ακόμα και το σουβλάκι..) η δε  «Συνωμοσία πυρήνων της Φωτιάς – Φράξια Μηδενιστών» (αν το επαναλάβω άλλη μια φορά δεν θα αντέξω..) βλέπει στο πρόσωπο του φουκαριάρη του Χηνοφώτη, που άφησε την Αθήνα να καεί από πολιτική αβουλία και υπηρεσιακή ανικανότητα, τον αιμοσταγή μπάτσο, τον δράκουλα της αστυνομίας που ρουφάει το αίμα του λαού, ή βλέπει στο πρόσωπο της Λούκας Κατσέλη συγκεντρωμένες όλες τις δυνάμεις του ιμπεριαλισμού..  Για τέτοια επαφή με τη πραγματικότητα μιλάμε!

Έχει δίκιο ένας φίλος.. Τέτοιοι τρομοκράτες δεν πρέπει να φυλακίζονται.. Ένα γερό λαϊκό και μαζικό γιαούρτωμα τούς χρειάζεται και στη συνέχεια μια καταδίκη σε καταναγκαστική κοινωνική εργασία για να αποκτήσουν και κάποια επαφή με την κοινωνία.. Καλό θα τούς κάνει..  Και επειδή είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν τους συνέλαβαν όλους, προτείνω στους υπόλοιπους να αλλάξουν πάραυτα το όνομα τους και να επιλέξουν το «επαναστάτες της κατσαρόλας»! Αλλά επειδή, λόγω ιδεολογικής ένδειας, προτιμούν τα πιο βαρύγδουπα και πομπώδη ας βάλουν και το «Συνωμοσία πυρήνων της κατσαρόλας – φλούφληδες μηδενιστές» το ίδιο είναι.. Εφόσον δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα και την κοινωνία, τουλάχιστον να έχουν και κάποια σχέση με τις κατσαρόλες μέσα στις οποίες βάζουν τις βόμβες τους..

ΥΓ. Το γεγονός ότι αυτή η απο-ιδεολογικοποίηση και αποπολιτικοποίηση παράγεται κυρίως από την κυριαρχία της αγοράς, τα αδιέξοδα της αριστεράς  και τους τρόπους που ασκείται η σύγχρονη καθεστηκυία πολιτική, είναι γνωστό και να μην το επαναλάβουμε..

Και δυο λόγια για τη διαβόητη «σέχτα» η οποία βρωμάει από το όνομα της και μόνο. Κατ αρχάς η «σέχτα» δεν είναι υποκειμενικός προσδιορισμός. Οι έχοντες έστω και κάποια ελάχιστη σχέση με την αριστερά ξέρουν ότι ουδέποτε ένας αριστερός αυτοπροσδιορίζεται και αυτοχαρακτηρίζεται ως «σέχτα». Η «σέχτα» είναι πάντα ένας αντικειμενικός προσδιορισμός που απευθύνεται στους άλλους, συνήθως ως κατηγορία αλλά και βρισιά. Στην εκκλησιαστική ιστορία οι «σέχτες» θεωρούνται αιρέσεις, στην δε ιστορία της αριστεράς, στην καλύτερη περίπτωση, σκληροί δογματικοί πυρήνες. Φυσικά δεν υπάρχει αριστερός που του αρέσει να αυτοαποκαλείται δογματικός ή να τον βρίζουν ως σεχταριστή! Καμία σχέση λοιπόν με την αριστερά και την επανάσταση οι κύριοι της «σέχτας»..

ΣΗΜ: Νεώτερα για την τελευταία δραστηριότητα τους με τα ταχυδρομημένα δέματα ΕΔΩ