Η Ελλάδα μπαίνει κάτω από τον έλεγχο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Κομισιόν. Στο εξής, η χώρα θα κυβερνάται από τον Ντομινίκ Στρος Καν, τον Όλι Ρεν, τις αγορές και διάφορους άλλους, τους οποίους κανείς μας δεν ψήφισε. Το ερώτημα τώρα είναι: Γιατί πρέπει να είναι πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου; Σε τι ακριβώς χρειάζεται;

Αν ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πρωθυπουργός επειδή κάνει κανό, ας κάνουμε πρωθυπουργό τον Έλληνα πρωταθλητή του κανό.

Η χώρα πτώχευσε αλλά εμείς θα είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε ως διακοσμητικούς κυβερνήτες τους πολιτικούς που την πτώχευσαν; Αν ο Παπανδρέου έχει λίγη τσίπα επάνω του, πρέπει να προκηρύξει αμέσως εκλογές. Τι φοβάται; Μήπως βάλει τη χώρα σε περιπέτειες; (Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!)

Ο Αλέκος Αλαβάνος δήλωσε πως ο Παπανδρέου θα φύγει από το Μαξίμου με ελικόπτερο. Εγώ πιστεύω πως ο Παπανδρέου θα φύγει από το Μαξίμου από τον υπόνομο.

Η Ελλάδα πτώχευσε, αλλά οι ξεπουλημένοι πολιτικοί, οι ξεπουλημένοι δικαστές, οι ξεπουλημένοι τηλεδημοσιογράφοι, οι νταβατζήδες της διαπλοκής και όλοι οι υπόλοιποι σιχαμένοι βρίσκονται στις θέσεις τους, για να διασώσουν τη χώρα. Υπάρχει κάποιος που να το βρίσκει λογικό αυτό; Ο βιαστής θα αναλάβει την ψυχολογική υποστήριξη του θύματός του; Μήπως θα το βιάσει ξανά, για να το βοηθήσει να ξεπεράσει το σοκ; Ο βιασμός περνάει με βιασμό;

Τους τελευταίους μήνες ακούγονται τα συνθήματα «Φέρτε πίσω τα χρήματα» και «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα». Κυρίως τα φωνάζουν αυτοί που έκλεψαν – είναι πολύ της μόδας να ουρλιάζουν και να κατηγορούν αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την πτώχευση.

Νομίζω πως το σωστό σύνθημα δεν είναι «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα». Το σωστό σύνθημα είναι «Φέρτε πίσω τη χώρα μας».

Δώστε μας πίσω τη χώρα μας! Εκλογές τώρα!

Υπογραφή: Πιτσιρίκος