Οι πολίτες της Σαλονίκης και των άλλων πόλεων της χώρας τίμησαν σήμερα τους εθνικούς αγώνες αρνούμενοι να δεχτούν ότι το έθνος, οι θεσμοί και η ήρωες του ΟΧΙ εκπροσωπούνται από τα θλιβερά κυβερνητικά υποκείμενα και τους πάσης φύσεως γελοίους παρατρεχάμενους της ξένης «εποπτείας», πολιτικούς και δημοσιογράφους..

Ποιός δεν θα σέβονταν την παρέλαση αν ήταν αυτοί στις εξέδρες των επισήμων;;

Τα υποκείμενα αυτά χωρίς να έχουν καμία απολύτως δημοκρατική νομιμοποίηση και με απύθμενο θράσος και προκλητικότητα, αφού παράδωσαν και επισήμως την χώρα στους ξένους υπαλλήλους της αγοράς, αποπειράθηκαν εκ του πονηρού και πατώντας στις μύτες των ποδιών τους να διεισδύσουν στις εξέδρες των επισήμων ώστε να εκπροσωπήσουν αυτοί τους θεσμούς στους οποίους αποπατούν πάνω τους καθημερινά και ξεφτιλίζουν συνειδητά. Αποπειράθηκαν δηλαδή να ιδιοποιηθούν τους θεσμούς και την δόξα των ηρώων και αγωνιστών του ΟΧΙ και να αμαυρώσουν με την παρουσία τους την εθνική επέτειο..

Ευτυχώς όμως οι πολίτες αρνήθηκαν αυτήν την εθνική προσβολή. Αποφάσισαν να περιφρουρήσουν οι ίδιοι την τιμή των εθνικών τους αγώνων και ματαίωσαν την παρέλαση της ντροπής. Ταυτοχρόνως κατέστησαν σαφές στους πάντες ότι δεν αναγνωρίζουν αυτά τα υποκείμενα ως εκπροσώπους των θεσμών και του έθνους και ότι τιμούν τους ήρωες, αλλά χέζουν τα καθίκια..

Advertisements