Έσωσαν λέει τον 13 και 14 μισθό.. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος δοσίλογος από εκείνον που ο καταχτητής-τοκογλύφος τον βάζει να κόψει και τα πέντε δάχτυλα του χεριού ώστε τελικά (μετά από δήθεν διαπραγματεύσεις) να κοπούν τα τέσσερα δίνοντας του έτσι την ευκαιρία να εμφανίζεται ως αγωνιστής-πατριώτης που έσωσε το ένα δάχτυλο.. Και ακόμα χειρότερα δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάντια στην ιστορία από έναν λαό που νιώθει και ευγνωμοσύνη επειδή του έκοψαν τέσσερα δάχτυλα αλλά του άφησαν το ένα..

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ τέτοια παρακμή του Ευρωπαϊκού πολιτισμού και τόση ελληνική εθελοδουλία και ετοιμάζεται να εκραγεί για λογαριασμό μας. Η φύση πάντα είχε αξιοπρέπεια..

 

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;

Με αφορμή το τελευταίο κειμενάκι μου «γιατί δεν ξεσηκωνόμαστε ακόμα» πολλοί φίλοι με ρωτούν στα σοβαρά με μηνύματα τους, αν μας ψεκάζουν με χημικά από τα αεροπλάνα..(!) Απαντώ λοιπόν ότι όντως μας ψεκάζουν με παθητικότητα αλλά όχι με τα αεροπλάνα αλλά με τα μίντια και κυρίως με την τηλεόραση.. Και αυτόν το ψεκασμό τον έχει αναλάβει εργολαβικά κυρίως μια δοσίλογη και άθλια μεγαλοδημοσιογραφία. Γνωστά πράγματα δηλαδή. Αλλά γιατί διαρκώς ψάχνουμε στον ουρανό και όχι μέσα στο ίδιο μας το σπίτι;;

ΣΗΜ: σχόλια που ανέβασα στη σελίδα μου στο φέις:

http://www.facebook.com/sofistis.so?sk=info