Προφήτευσε ότι θα πάρουμε την Πόλη και όντως την πήρε ο ..Ολυμπιακός..

Κακώς απορούμε για την στάθμη του πολιτισμού στον πλανήτη μας όταν βλέπουμε την βία που εξαπολύει ο μουσουλμανικός φανατισμός επειδή ουδείς δικαιούται να αμφισβητεί και να σατιρίζει τον προφήτη του.. Τώρα και ο χριστιανοελληναράδικος ταλιμπανισμός κάνει ακριβώς το ίδιο. Ξεσηκώνεται επειδή ένας νεαρός έφτιαξε μια σατιρική σελίδα στο φέις, με τίτλο «Γέροντας Παστίτσιος», όπου σατίριζε την απύθμενη μπουρδολογία και υστερία, των χριστιανών αυτή τη φορά, που λατρεύουν μανιωδώς τον Έλληνα ..προφήτη γέροντα Παίσιο ο οποίος, μεταξύ των άλλων, είχε προφητεύσει ότι θα πάρουμε και την Πόλη!! (και όντως την πήρε ο ..Ολυμπιακός..)

Η διαφορά είναι στην αντιμετώπιση. Οι μουσουλμάνου καίνε και σφάζουν τους άπιστους ενώ εδώ οι χριστιανοί τους συλλαμβάνουν.. προς το παρόν.. Βάζουν την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και συλλαμβάνει τον άπιστο που τόλμησε να αμφισβητήσει και να σατιρίσει στο φέις τον Έλληνα προφήτη. Έτσι γίνεται πάντα στον ολοκληρωτισμό σε οποιονδήποτε τόπο και πολιτισμό, είτε εκεί που κυβερνούν οι Ταλιμπανέζοι, είτε εκεί που κυβερνούν οι Τροϊκανέζοι.. Όσο περιορίζεται η δημοκρατία και η ελευθερία της έκφρασης άλλο τόσο εντείνεται ο φανατισμός και ο φασισμός.

Μπορεί λοιπόν του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν να μην υποφέρει, αλλά ενώ ξεσηκώνεται για τον Παίσιο, αρπάζει απ την Τρόικα πέντε σφαλιάρες το πρωί και επτά το μεσημέρι.. Τελικά ποιος πολιτισμός είναι πιο άρρωστος και επικίνδυνος; Ο μουσουλμανικός που ξεσηκώνεται στους δρόμους ή ο χριστιανικός που όταν κάνεις σάτιρα στο φέις συλλαμβάνεσαι, αλλά όταν μαχαιρώνεις μετανάστες γίνεσαι κοινοβουλευτικό κόμμα;