«..Μια γυναίκα κοιμάται στο κρεβάτι τη της. Στο σπίτι της φιλοξενεί έναν επισκέπτη. Κάποια στιγμή η γυναίκα ξυπνά μέσα στον ύπνο της και διαπιστώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια κολπική διείσδυση. Με ήρεμη φωνή ρωτά τον επισκέπτη που φιλοξενεί: «Φοράς κάτι;». Εκείνος απαντά: «Εσένα». Εκείνη προτείνει: «Προφυλακτικό;». Εκείνος δυσανασχετεί αλλά το φοράει…»

Ο επισκέπτης είναι ο Τζούλιαν Ασάνζ ο ιδρυτής της WikiLeaks που κινδυνεύει να φορέσει την πορτοκαλί φόρμα του Γκουαντάναμο κατηγορούμενος για βιασμό και αυτό που μόλις διαβάσαμε είναι ένα απόσπασμα από την συγκλονιστική αλλά και αποκαλυπτική δικογραφία με την οποία παραπέμπεται..

"Το τελευταίο ταγκό στο Παρίσι".. Τέτοια κάνει ο Νότος και ζηλεύει ο Βορράς..

Το περιστατικό καταγράφεται στο Γιονκόπινγκ, πέρσι το καλοκαίρι. Στη Σουηδία το χάιδεμα και πασπάτεμα στον ύπνο και πολύ περισσότερο η διείσδυση εν υπνώσει είναι παράνομη. Πρέπει η ωραία κοιμωμένη να έχει ανοίξει τα μάτια, να έχει υπολογίσει με ακρίβεια το τι θέλει να συμβεί, να έχει πάει τουαλέτα, να έχει πλύνει τα δόντια της και να έχει εγκρίνει την πρόταση σωματικής συνεύρεσης και ανταλλαγής υγρών ακόμα και γραπτώς για νάμαστε και σίγουροι.. Αυτό δηλαδή που στην Μεσόγειο και γενικά στον ευρωπαϊκό Νότο θα γινόταν αποδεκτό ως η πιο γλυκειά ανάγκη ανθρώπινης επαφής, ως το πιο τρυφερό ξάφνιασμα και το πιο όμορφο ξεκίνημα μιας καινούργια μέρας, μπορεί να οδηγήσει τον Τζούλιαν Ασάνζ, στο Γκουαντάναμο με την κατηγορία του βιασμού! Εν τω μεταξύ δεν είναι μόνο αυτή η κατηγορία για τον ιδρυτή του WikiLeaks. Την ίδια βδομάδα ήλθε σε επαφή με μία ακόμη Σουηδέζα η οποία τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση και παράνομο εξαναγκασμό, διότι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης έσπασε το προφυλακτικό. Διατείνεται ότι εκείνος το έσπασε επίτηδες.(!).. Χμ.. Κάτι ξέρουν από αυτά και τα «καμάκια» οι Ροδίτες που τους τρέχουν στα δικαστήρια οι Σουηδέζες για βιασμούς που δεν έγιναν και εισπράττουν από τη χώρα τους τεράστιες αποζημιώσεις.. (μωρέ καλά λέω εγώ.. παπούτσι απ τον τόπο σου..)

Όλα αυτά φυσικά σε εμάς εδώ, τους μη παραγωγικούς, τους κοπρίτες και διεφθαρμένους Έλληνες της Τρόικας και των Γιωργάκηδων θα προκαλούσαν το άφθονο γέλιο αν δεν ήταν σχεδόν βέβαιο ότι ο άνθρωπος θα καταδικαστεί και η Σουηδία θα τον ξαποστείλει στις ΗΠΑ όπου και θα οδηγηθεί στο Γκουαντάναμο..

Μόνο που ο βιαστής εδώ δεν είναι ο Ασαντ, αλλά ο νόμος που επιβάλει το πολίτικαλ κορέκτ στον έρωτα και στο σεξ, δηλαδή την καθεστηκυία τάξη και ασφάλεια ακόμα και στο κρεβάτι..  Είναι κατανοητό λοιπόν γιατί ο Βορράς είναι «πετυχημένος» οικονομικά και ο Νότος «αποτυχημένος».  Είναι όντως υπάκουοι και πειθαρχημένοι άνθρωποι.. Είναι επίσης κατανοητό γιατί ο Ασαντ θα οδηγηθεί στο Γκουαντάναμο. Όχι για ένα τρύπιο προφυλακτικό, αλλά για ένα γεμάτο «πουκάμισο» με τις αποκαλύψεις που έκανε και που μαρτυρούν τον τρόπο που σήμερα στο 2011 κυβερνιόνται οι λαοί και ο κόσμος..

Αλλά ας προσέξουν οι ξενέρωτοι και «πετυχημένοι» Σουηδοί. Έτσι και τολμήσουν να εκδώσουν τον Ασαντ στους Αμερικάνους, εγώ πρώτος θα διαδηλώσω έξω από την πρεσβεία τους στην Αθήνα με τα κοντάρια έξω προτεταμένα και χωρίς προφυλακτικό..

Όσο για τον βιασμό.. Είναι τόσο βιασμός, όσο μιλάει και για βιασμό αυτό το υπέροχο ποίημα του μεγάλου  Edward Estlin Cummings (1894-1962) που παραθέτω σε μια πρόχειρη δική μου μετάφραση..

may i feel said he

may i feel said he
(i’ll squeal said she
just once said he)
it’s fun said she

(may i touch said he
how much said she
a lot said he)
why not said she

(let’s go said he
not too far said she
what’s too far said he
where you are said she)

may i stay said he
(which way said she
like this said he
if you kiss said she

may i move said he
is it love said she)
if you’re willing said he
(but you’re killing said she

but it’s life said he
but your wife said she
now said he)
ow said she)

(tiptop said he
don’t stop said she
oh no said he)
go slow said she

(cccome? said he
ummm said she)
you’re divine! said he
(you are Mine said she)

 

Μπορώ ναι νιώσω; Είπε αυτός

Μπορώ να νιώσω; είπε αυτός
(θα στριγγλίσω είπε αυτή
μόνο μια φορά είπε αυτός)
τι χαρά είπε αυτή

(μπορώ να αγγίξω; είπε αυτός
πόσο πολύ; είπε αυτή
αρκετά είπε αυτός)
γιατί όχι είπε αυτή

(πάμε! είπε αυτός
όχι πολύ μακριά είπε αυτή
πού είναι το μακριά; είπε αυτός
εκεί που είσαι εσύ είπε αυτή)

μπορώ να μείνω; είπε αυτός
(με ποιον τρόπο; είπε αυτή;
κάπως έτσι είπε αυτός
μόνο αν με φιλήσεις είπε αυτή

μπορώ να κουνηθώ; είπε αυτός
είναι αγάπη; είπε αυτή)
αν είσαι πρόθυμη  είπε αυτός
(αλλά με σκοτώνεις είπε αυτή

μα έτσι είναι η ζωή είπε αυτός
αλλά η γυναίκα σου; είπε αυτή
τώρα! είπε αυτός)
άου! είπε αυτή)

(υπέροχο! είπε αυτός
μη σταματάς είπε αυτή
ω όχι! είπε αυτός)
πιο αργά είπε αυτή

(τττελειώνεις; είπε αυτός
μμμμ! είπε αυτή)
είσαι θεϊκιά! είπε αυτός
(κι εσύ Δικός μου είπε αυτή)