Η αντικειμενική δημοσιογραφία επί τω έργω της ενημέρωσης του πολίτη..Ο ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος και η άλλη εκπρόσωπος του πασοκ..

Η αντικειμενική δημοσιογραφία τώρα δικαιώνεται!! Ο Παντελής Καψής κυβερνητικός εκπρόσωπος!!! Λες και δεν ξέραμε τι ήταν τόσο καιρό.. Η διαβόητη μεγαλοδημοσιογραφία, που είναι πιο διαπλεκόμενη και από τα ίδια της τα αφεντικά της διαπλοκής, σε πλήρη ανάπτυξη και στις επίσημες καρέκλες της εξουσίας.. Αφού επί σειρά ετών διετέλεσε ανεπίσημος κυβερνητικός εκπρόσωπος στα «ΝΕΑ», ο Παντελής Καψής ανέλαβε και επισήμως την ενημέρωση του τόπου για να προπαγανδίζει την «αδήριτη αναγκαιότητα» της καταστροφής της χώρας, της δυστυχίας και απόγνωσης του λαού της προκειμένου να πάρουμε τη «δόση» μας.. Δικαίως διαφαίνεται η ανείπωτη ζήλεια στα μάτια του αδελφού του Μανώλη ο οποίος, ως γνωστός βλάξ που είναι, παραμένει ακόμα κυβερνητικός εκπρόσωπος στο ΜΕΓΚΑ και τον βλέπει ο κόσμος και γελάει.. Συμπαραστεκόμαστε ολοψύχως για την κατάντια των παιδιών του σε αυτόν τον δυστυχή πατέρα, τον μπάρμπα Γιάννη τον Καψή, που διετέλεσε και αυτός υπουργός, αλλά τουλάχιστον επί της εποχής του η δημοσιογραφία τηρούσε τα προσχήματα.. Άντε και η Τρέμη πρόεδρος της Δημοκρατίας και η «μπουμπούκα» η Μανωλίδου υπουργός παιδείας!! Μόνο έτσι θα σωθεί αυτός ο τόπος..

Βιώνουμε πλέον την εποχή του ωμού, κυνικού και απροσχημάτιστου.. Οι διαπλεκόμενες εξουσίες που μας κυβερνούσαν έστω παρασκηνιακά και προσχηματικά, αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση επισήμως και απροσχημάτιστα.. Οι τραπεζίτες γίνονται πρωθυπουργοί και οι μεγαλοδημοσιογράφοι από εντεταλμένοι και ανεπίσημοι κυβερνητικοί εκπρόσωποι αναλαμβάνουν και επισήμως το υπουργείο τους.. Γιατί, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αυτοί οι θλιβεροί πολιτικοί, αυτές οι θλιβερές κότες της βουλής, κάπως ελέγχονται από μία ψήφο την οποία μπορεί να την λάβουν ή να μην την λάβουν από τον πολίτη.. Κάποια στιγμή θα βγουν από τα σπίτια τους, θα κατέβουν και στην περιφέρεια τους, θα εμφανιστούν και στο καφενείο και θα εισπράξουν την ντομάτα τους και το γιαουρτάκι τους.. Οι τραπεζίτες όμως και οι μεγαλοδημοσιογράφοι από ποιόν ελέγχονται; Ποιος τους εξέλεξε για να μας κυβερνούν; Είναι οι πλέον ανεξέλεγκτες εξουσίες λοιπόν και δεν υπάρχει τίποτα το χειρότερο για την Δημοκρατία από την ανεξέλεγκτη εξουσία. Η ανεξέλεγκτη εξουσία απλώς καταργεί τη Δημοκρατία..

Τέλος πάντων καλύτερα έτσι!!!! Για να ξέρουμε και εμείς και επισήμως με τι έχουμε να κάνουμε ώστε να αποδοθεί και η δικαιοσύνη.. Γιατί κάποια στιγμή θα αποδοθεί η δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο.. Και μάλιστα θα αποδοθεί με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή νομίμως και επισήμως, ωμά, κυνικά και απροσχημάτιστα φυσικά..