Ήταν ο Θ. Κολοκοτρώνης, κωλοκοτρώνης; Ο τρανός γέρος του Μοριά, ο ήρωας της επανάστασης του 1821, ήταν γκέι; Ιδού η απορία.. Αυτό είναι το συγκλονιστικό ερώτημα που βασανίζει το πανελλήνιο καθώς η κυβέρνηση του μνημονίου βυθίζει ολοένα και περισσότερο τη χώρα στη φτώχεια, την ταπείνωση και δυστυχία.. Προσωπικά το αποκλείω ο Κολοκοτρώνης να ήταν γκέι. Συντάσσομαι ανεπιφύλακτα με τους απανταχού εθνικόφρονες και ελληναράδες και μεταφέρω εξ αυτών τα εξής ατράνταχτα επιχειρήματα:

Τί δείχνει ο Κολοκοτρώνης;

1. Γκέι και πραγματικός Έλληνας δεν συμβιβάζεται.. Του έλληνος ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει. Θα υπομείνει ο κώλος του; Αποκλείεται. Φανταστείτε να ήταν γκέι ένας Καρατζαφέρης ή ένας Βαίτσος ή ένας Άδωνης.. (αν και για τον τελευταίο δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά γιατί η Μανωλίδου κάνει σαν στερημένη.. Την είδατε στο «μαστερ σεφ» πώς έγλειφε το δάκτυλο;..)   Άλλο τώρα το γεγονός ότι ο Καρατζαφέρης είπε «ναι» στο μνημόνιο και έστησε κώλο στην Τρόικα και στον γκέι Γερμανό αντικαγκελάριο..

2. Γκέι και αληθινός ήρωας δεν συμβιβάζεται. Έτσι και είσαι ήρωας αποκλείεται να είσαι γκέι και αν είσαι γκέι αποκλείεται να γίνεις ήρωας. Δεδομένου δε, ότι «οι ήρωες πολεμούν σαν έλληνες» και εφόσον εις το προηγούμενο επιχείρημα αποκλείσαμε την περίπτωση οι πραγματικοί έλληνες να είναι γκέι.. Οπερ εδει δείξαι ότι οι ήρωες αποκλείεται να είναι γκέι..

3. Γκέι και παλικάρι δεν συμβιβάζεται. Γιατί όπως λέει και αυτός ο σκληροτράχηλος άντρακλας των δύο μέτρων, ο Μανωλιός στο γνωστό ανέκδοτο, όταν τον παίρνει δεν πονάει γιατί τα παλικάρια δεν πονάνε..

4. Είναι απαράδεκτο να υποστηρίζουν ορισμένοι ανθέλληνες ότι ο Κολοκοτρώνης ριχνότανε ασυγκράτητος στη μάχη φορώντας άσπρη φούστα.. Φουστανέλα ήταν..

5. Η ελληνική  ιστορία γράφεται μόνο από βαρβάτους στρέιτ Ελληνες οι οποίοι με τονα χέρι κρατάνε το σπαθί και με τ άλλο το σύμβολο του έθνους και δεν εννοώ τη σημαία.. Από εκεί βγήκε και ο γνωστός χαιρετισμός, γεια σου ρε Οδυσσέα Αντρούτσο με το μεγάλο π…..

Η υπόθεση δεν είναι για γέλια… Το ζήτημα δεν είναι φυσικά, αν είναι ή δεν είναι γκέι ένας ήρωας. Ο Κολοκοτρώνης ήταν μια μεγάλη εθνική μορφή, ένα σύμβολο και ένας ήρωας αληθινός και ποσώς μας ενδιαφέρει αν ήταν ή δεν ήταν γκέι. Η διαμάχη αυτή άνοιξε με αφορμή τα ιστορικά ντοκιμαντέρ του διαβόητου Αλαφούζου ο οποίος, εκτός από το να υποστηρίζει με φανατισμό το μνημόνιο και οτιδήποτε νεοφιλελεύθερο, απασχολεί κατά καιρούς τη χώρα με «μεγάλους έλληνες» και διάφορα «μεγάλα» που είναι τόσο έγκυρα επιστημονικά και ανεξάρτητα, όσο ανεξάρτητοι ιστορικοί είναι και ο Βερέμης και η  περιβόητη Ρεπούση. Πέραν τούτου όμως, η αντίληψη ότι ένας Ελλην και ήρωας αποκλείεται να είναι γκέι παραπέμπει ευθέως σε έναν καθαρό ρατσισμό. Όπως ακριβώς ορισμένοι υποστηρίζουν ότι αποκλείεται ένας μαύρος να είναι ήρωας, ή έξυπνος, ή εργατικός, ή καθαρός, κλπ..κλπ, είναι ακριβώς το ίδιο να λένε ότι αποκλείεται ένας έλλην και ήρωας να είναι γκέι.. Υποβαθμίζουν δηλαδή, την έννοια του εθνικού, της επανάστασης, του ηρωισμού, του πατριωτισμού και προ παντός της ιστορίας στο επίπεδο του πουλιού και του κώλου τους.. Αλλά και από αυτήν την άποψη ουδείς εκπλήσσεται.  «Εξ από ανέκαθεν» που λένε, αυτοί που έχουν μικρό πουλί ασχολούνται με τα πουλιά των άλλων..