Βοήθεια μας και μεγάλη η χάρη του αγίου της υπερκατανάλωσης λουλουδιών, αρκουδιών και των πάσης φύσεως καρακιτσάτων μπιχλιμπιδιών τα οποία, με μαθηματική βεβαιότητα, μειώνουν κάθε εναπομείνουσα ερωτική διάθεση και σεξουαλική επιθυμία στον παραλήπτη τους.. Σε τέτοιες περιόδους βαθειάς κρίσης των θεσμών και αξιών, όπου η παγκόσμια αγορά έχει επιβληθεί πλήρως και δικτατορικά επί της κοινωνίας, είναι φυσικό η κρίση αυτή να επηρεάζει καθοριστικά και τη σεξουαλική μας συμπεριφορά..

Πέρσι, η μεγάλη αυτή γιορτή της χριστιανοσύνης είχε συμπέσει με το καρναβαλικό τριήμερο και εγώ, ως δαιμόνιος επιστήμων ερευνητής και εν πλήρη επαγγελματική διαστροφή, αντί να αρμενίζω στα πελάγη ως θαλασσόλυκος, παρέμεινα να περιφέρομαι εις τα προάστια των Αθηνών προκειμένου να κάνω το σχετικό ρεπορτάζ.. Σας μεταφέρω λοιπόν τα συμπεράσματα μου πιστεύοντας ότι και φέτος θα ισχύσουν τα ίδια, με τη διαφορά ότι, λόγω της περαιτέρω όξυνσης της γενικής κρίσης, οι  σεξουαλικές αντιθέσεις θα είναι και αυτές περισσότερο οξυμένες..

Διαπίστωσα λοιπόν ότι τα βόρεια προάστια μαραίνονται σεξουαλικώς ενώ στα δυτικά εμφανίζεται μια νέα μορφή ανθηρού εσωτερικού τουρισμού.. Απογοητευμένες γυναίκες (και όχι μόνο) των βορείων προαστίων, φέρουσες καρναβαλικές μάσκες, συνέρρεαν κατ ομάδας στο Περιστέρι, στη Δραπετσώνα, στο Κερατσίνι, στο Πέραμα για να απολαύσουν τα ..θαύματα του αγίου Βαλεντίνου.. Οι Δήμαρχοι των περιοχών αυτών, προκειμένου να ενισχύσουν την τοπική ανάπτυξη και εκμεταλλευόμενοι καταλλήλως την διπλή εορτή του αγίου και του καρνάβαλου (το αν ο καρνάβαλος είναι άγιος ή ο άγιος είναι καρνάβαλος παραμένει αδιευκρίνιστο) είχαν επιλέξει νταβραντισμένους δημοτικούς εργάτες και οδοκαθαριστές οι οποίοι υποδέχονταν μετά ανυπομονησίας τις «τουρίστριες» κραδαίνοντας τους φαλλούς τους εν πλήρη στύση.. Στη συνέχεια, αφού χόρευαν τον παραδοσιακό ελληνικό χορό της ..σάμπας, αποσύρονταν σε καταλλήλως διαμορφωμένα δημοτικά καταλύματα όπου και απολάμβαναν τη ..χάρη του αγίου μετά βαθυτάτων στεναγμών και παρατεταμένων βρυχηθμών..

Σήμερα, η τουριστική ανάπτυξη των δυτικών περιοχών, σε αντίθεση με το μαράζωμα των βορείων, επιβεβαιώνεται και επιστημονικώς. Σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών για την ερωτική ζωή στο λεκανοπέδιο, που διενήργησε η Εταιρεία Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), οι άντρες της «δυτικής όχθης» δείχνουν να ενδιαφέρονται για το σεξ κατά 40% περισσότερο από αυτούς των βορείων προαστίων. Σε περιοχές όπως η Κηφισιά, η Εκάλη, το Ψυχικό και το Μαρούσι, το ποσοστό δεν ξεπερνά το 15%. Το ενδιαφέρον για το σεξ στα νότια πέφτει στο 10%, στα ανατολικά στο 3% ενώ στο κέντρο αυξάνει στο 23,5%.

Μελέτησα επί τόπου το θέμα επιστημονικώς καταμετρώντας διαθέσεις και επιδόσεις και συμπεραίνω τα εξής: Η μειωμένη σεξουαλική επιθυμία στα βόρεια προάστια έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι κάτοικοι των περιοχών αυτών διαθέτουν μια οικονομική ευμάρεια την οποία όμως χρησιμοποιούν για να υποκαταστήσουν το αγνό και άδολο σεξ με καταναλωτικά αγαθά υψηλής θεαματικότητας και κοινωνικής καταξίωσης. Όταν λοιπόν αγοράζουν διάφορα αγαθά μάρκας, «τελειώνουν», κοινώς εκσπερματώνουν, με αποτέλεσμα ο υγιής γυναικείος πληθυσμός να παραμένει ανικανοποίητος και έτσι να σπεύδει προς τα νταβραντισμένα λαϊκά προάστια της Δραπετσώνας και της Κοκκινιάς αναζητώντας λίγη χαρά στα σκέλια του.. Το γεγονός αυτό της υποκατάστασης του σεξ από την κατανάλωση ενισχύει και η περήφανη απόφαση της εντολοδόχου κυβερνήσεως των Γιωργάκηδων να εξωθήσει τους πολίτες στο κυνηγητό των αποδείξεων για την εφορία με την προφανή επιδίωξη την αύξηση του καταναλωτικού οργασμού..

Από την άλλη, στην «δυτική όχθη», η ανεξέλεγκτη πλέον σεξουαλική επιθυμία συνδέεται με την υποβάθμιση, την ρύπανση, την ανελέητη φτώχεια και ανέχεια που μαστίζουν αυτές τις λαϊκές, ταπεινές και καταφρονεμένες περιοχές. Η πολιτική του μνημονίου αποδεκατίζει τον πληθυσμό. Οι εναπομείναντες δεν έχουν πλέον καμία απολύτως αγοραστική δυνατότητα για να προτιμήσουν τα καταναλωτικά αγαθά, αδυνατούν να αγοράσουν και να μαζέψουν τις αποδείξεις για την εφορία και εν γένει δεν έχουν πλέον τίποτα, ούτε να πάρουν ούτε και να χάσουν. Έτσι, επιδίδονται μετά μανίας στο σεξ σαν νάναι η τελευταία μέρα της ζωής τους, όχι μόνο για την υπέρτατη απόλαυση και ευδαιμονία που χαρίζει αυτό το είδος συνεύρεσης μεταξύ των ζωντανών οργανισμών, αλλά και για λόγους καθαρά πατριωτικούς. Αφενός μεν ενισχύσουν τον εσωτερικό τουρισμό και την ανάπτυξη της περιοχής τους, αφετέρου δε, και το κυριότερο,  προτείνουν στην εντολοδόχο κυβέρνηση την πιο σέξι λύση για την έξοδο από την οικονομική κρίση.. Προλάβετε! Μένουμε Ελλάδα, μένουμε δυτικά προάστια!