Το βιβλίο της Εύης Τσέκου μαζί με ένα προφυλακτικό προσφέρει σήμερα στην εφημερίδα του ο Νίκος Χατζηνικολάου! Και καλά, το προφυλακτικό υποτίθεται ότι είναι για την παγκόσμια ημέρα κατά του Αids. Αλλά μαζί με το βιβλίο της Τσέκου; Σύμπτωση είναι; Μήπως το golden boy της δημοσιογραφίας, ως εκδότης πλέον, θέλει να μας πει ότι διαβάζοντας το βιβλίο θα χρειαστούμε το προφυλακτικό; Αν κρίνω από την εφημερίδα του που είναι τόσο ξενέρωτη δεν νομίζω ότι θα το χρειαστούμε..

10886_normal

Διάβασα την εφημερίδα.. (Αφήστε τις πονηρές σκέψεις ότι διάβασα και το βιβλίο γιατί προτιμώ να ακολουθήσω τα βήματα του Ζαχόπουλου..) Και επειδή μια εφημερίδα δεν κρίνεται από τις αποκαλύψεις της για τους παντός είδους «πελέκηδες» της κοινωνίας μας, αλλά από το life style που προβάλει, το ήθος της, τις ιδέες της, την οπτική της για τον πολιτισμό, από την κουλτούρα της εν ολίγοις, την συγκεκριμένη εφημερίδα, άντε επειδή είμαι γαλαντόμος, να την τοποθετήσω στο επίπεδο ενός σοβαρού και  πολυτελούς μπουζουκοσκυλάδικου.. Παντελώς άχρηστο δηλαδή το προφυλακτικό..

real-newsΥΓ. Σιγά που η αδίστακτη Τσέκου δεν θα έγραφε βιβλίο.. Εδώ περιφερότανε στα κανάλια πουλώντας την ντροπή της σε dvd.. Εξαιρετική αρχή κε Χατζηνικολάου, συγχαρητήρια..

Περισσότερα στον McManus που τα λέει καλύτερα, Εδώ