Τάκαναν πάνω τους στην κυριολεξία οι νέοι εθνοσωτήρες.. Παραγέμισαν τα ήδη λερωμένα σώβρακα τους και πλέον όπου περνούν, όπου σταθούν και όπου μιλούν, ακόμα και στην τηλεόραση, η μπόχα τους εκπέμπεται ανυπόφορη.. Χτες παρακολούθησαν έντρομοι χιλιάδες πολίτες να μαζεύονται στο Σύνταγμα και στις άλλες πλατείες της χώρας. Έτσι απλά. Με ένα μικρό κάλεσμα στο facebook. Χωρίς πλαστικές σημαίες και κομματικά λάβαρα, χωρίς ελεεινούς συνδικαλισταράδες που βρωμάνε τα χνώτα τους καρέκλα και λαμογιά..

ιδού ο αληθινός φόβος και τρόμος των νέων εθνοσωτήρων..

Δεν το περίμεναν.. Είδαν την αθρόα συμμετοχή του κόσμου και μπλοκάρισαν τα κινητά!! Ξαφνικά χάθηκαν οι επικοινωνίες, όχι λόγω υπερβολικής χρήσης βέβαια, γιατί στο Σύνταγμα έχουν γίνει και πολύ μεγαλύτερες συγκεντρώσεις χωρίς ποτέ να βουλώσουν τα κινητά. Είναι προφανές ότι έκαναν παρεμβολή για να μην συνεχίσει ο ένας να καλεί τον άλλον να κατέβει στην συγκέντρωση. Είπαμε, μέχρι τώρα δεν είχαν κανένα λόγω να φοβούνται τα κόμματα. Όσο ο κόσμος είναι μαντρωμένος μέσα στα κόμματα τότε είναι και εγκλωβισμένος μέσα στο ίδιο ξευτιλισμένο και σαθρό πολιτικό μας σύστημα. Άρα ουσιαστικά εξουδετερωμένος και ακίνδυνος. Όταν όμως αρχίζει να διαμαρτύρεται αυθόρμητα και ανοργάνωτα τότε γίνεται ο τρόμος και ο φόβος για κάθε άθλια και πουλημένη εξουσία..

Χτες το βράδυ είδαμε πολλά. Από την μια την κραυγαλέα σιωπή της καθεστωτικής δημοσιογραφίας που «βούλωσε», εθελουσίως φυσικά, τα κινητά της και δεν είδε, δεν άκουσε και δεν έκανε ρεπορτάζ ως όφειλε, για να μάθει για την συγκλονιστική είδηση ότι οι πολίτες ΚΑΙ αυτής της φουκαριάρας χώρας άρχισαν σιγά-σιγά και αυθορμήτως να βγαίνουν στους δρόμους και να κατακλύζουν τις πλατείες.. Από την άλλη είδαμε την ελπίδα στα μάτια των συγκεντρωμένων. Δεν ήταν δήθεν αναρχικοί και δήθεν αντεξουσιαστές που τα κάνουν μπάχαλο για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ώστε να κλειστεί στους καναπέδες του.. Ήταν νέοι και καθημερινοί άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας που άρχισαν και πάλι να πιστεύουν στον εαυτόν τους και αυτή η πίστη φάνηκε σε ελπίδα στα μάτια τους για τον τόπο και για όλους μας.. Γιατί πλέον οι πάντες, ακόμα και οι πιο τρανοί οικονομολόγοι του κόσμου, γνωρίζουν πολύ καλά ότι η μοναδική λύση για την σωτηρία της χώρας είναι κατ αρχάς η σωτηρία του αυτοσεβασμού και της αξιοπρέπειας του καθενός μας χωριστά.. Ο φόβος αρχίζει πια να αλλάζει αποδέκτες.. Αμήν!

Σήμερα συνεχίζεται η συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα και σε όλες τις Πλατείες της χώρας.. και φυσικά θα είμαστε όλοι εκεί..