Λένε ότι ο τραμπούκος μπάτσος κατ αρχάς είχε ζητήσει συγνώμη. Έτσι κι αλλιώς είναι απολύτως βέβαιο ότι στη συνέχεια κάποιος άλλος συνέταξε το υπόμνημα του και διαμόρφωσε τη στάση του. Τώρα ολοφύρονται και διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους τα golden boys της TV για το θράσος και την χυδαιότητα του Κούγια. Τα τελευταία χρόνια τον κάλεσαν άπειρες φορές στις εκπομπές τους, τον νομιμοποίησαν ως αναλυτή και σχολιαστή της πολιτικής και κοινωνικής ζωής μας, τον ανέδειξαν σε σταρ μεγαλοδικηγόρο, «μπάτσο» του δημόσιου βίου και ανελέητο «μοντελοπνίχτη».. Τώρα αγανακτούν για την ποιότητα, το ήθος και τη συμπεριφορά εκείνου που οι ίδιοι ανέδειξαν σε καθημερινό διαμορφωτή της κοινωνίας μας! Ε, ως δικηγόρος να μη διαμορφώσει και την απολογητική στάση ενός τραμπούκου μπάτσου;

Με αυτό το ήθος λοιπόν, κατά κανόνα, με αυτήν την ποιότητα και συμπεριφορά ταΐζουν καθημερινά τους τηλεθεατές τους τα golden boys της TV για να τους μεταλλάξουν σε μετρήσιμα κεφάλια της AGB κι ύστερα να αγανακτήσουν για τα δημιουργήματα τους και το κατάντημα της «κακούργας κοινωνίας» της οποίας τάχα μου «όλα και όλοι είναι εικόνα της και της μοιάζουν» ώστε να καλέσουν και πάλι τους Κούγηδες της ζωής μας στις εκπομπές τους για να μας αναλύσουν και να σχολιάσουν το κατάντημα της κοινωνίας ώστε να μετρήσει και πάλι κεφάλια τηλεθεατών η  AGB, να πλουτίζουν σε χρήμα και δύναμη τα golden boys και να συνεχίζεται η ζωή μας σε τόνους του μαυρόασπρου βυθιζόμενοι ολοένα και βαθύτερα στους καναπέδες μας με ανοιχτό το στόμα από την απορία για το κατάντημα της κοινωνία μας..

Οι τραμπούκοι μπάτσοι και οι κουκουλοφόροι που δοκιμάζουν γυαλιά ηλίου στα καταστήματα που λεηλατούν, οι «μοντελοπνίχτες»,  δεν είναι εικόνα της κοινωνίας αλλά των μηχανισμών που κυριαρχούν στην κοινωνία. Είναι κυρίως η εικόνα της εξουσίας της, των μίντια της και ιδιαιτέρως της TV της. Γιατί ακόμα και ένας τραμπούκος και φονιάς μπάτσος μπορεί να μετανοήσει. Αμετανόητοι θα είναι για πάντα οι Κούγηδες και η  τηλεόραση τους..