Άλλο περίμενε να δει και άλλο είδε.. Διεθνής «αρπαχτή» υψηλού επαγγελματικού επιπέδου ήταν η υπόθεση.. Δεν ξεγελιέται μ αυτά ο Έλληνας.. Έχει όραμα ο Έλληνας..

Μια από τις πετυχημ�νες επικοινωνιακ�ς τακτικ�ς της Μαντόνα

Ενα από τα επιτυχημένα επικοινωνιακά κόλπα της βασίλισσας αλλά ο λαός περίμενε κάτι πιο καυτό..

Απλώς κάποιοι πλήρωσαν το εισιτήριο χρυσό αρπάζοντας την σπάνια ευκαιρία αναγνώρισης και κυρίως αυτοεπιβεβαίωσης, κάποιοι έζησαν αυτό το κάτι πάρα πάνω από αυτό που συνήθως ζουν με τη Πέγκυ Ζήνα και κάποιοι «φαν» που μυαλοαποφεύγουν μονίμως δεν κατάλαβαν απολύτως τίποτα. Είτε τον Σακίς έχουν μπροστά τους είτε τη Μαντόνα το ίδιο τους κάνει αρκεί που είναι «φαν» σε κάτι..

Τώρα θα μου πείτε που κολλάει ο λαός και γιατί είναι θυμωμένος.. Μα, όταν ο λαός περιμένει από τη Μαντόνα κάτι καυτό και βλέπει ένα τετριμένο φιλάκι τί θέλεις να σου κάνει κι αυτός ο λαός; Νιώθει προδομένος.. Πάρτε παράδειγμα τον Καραμανλή.. Επικοινωνιακά ο λαός τον θέλει πάντα στο στυλ «και γαμάω».. Όταν τον δει αδρανή, συμβιβασμένο και λίγο, θυμώνει μαζί του και τον εγκαταλείπει.. Πάρτε τον Γιωργάκη τον οποίο θέλει ουσιαστικό και εναλλακτικό..  Όταν τον βλέπει να κάνει αντιπολίτευση και να αγριεύει κάνει εμετό.. (Αυτά τους τα αναλύω εδώ και πολύ καιρό δωρεάν αλλά μόλις τώρα έχουν αρχίσει να με ακούνε γιαυτό και τους ανταμείβουν οι δημοσκοπήσεις..)

Μαθαίνω λοιπόν τώρα ότι η Μαντόνα έχει πεντακάθαρη εικόνα για το λαϊκό αίσθημα και έχει καταλάβει το μεγάλο λάθος της. Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την κρίση επικοινωνιακά και σε τρία στάδια. Πρώτον να καλέσει τους «φαν» και τα στελέχη της για να τους ρίξει ένα χοντρό χέσιμο έτσι ώστε να χαρούν κι αυτοί λίγο, δεύτερον να ανασχηματίσει το επιτελείο της, παραγωγούς, μακιγιέζ, ενδυματολόγους, μασέρ, κόλακες, γλείφτες κλπ και τρίτον να απευθυνθεί στο λαό με κάποιο νέο σεξουαλικό υπονοούμενο έτσι ώστε νάρθει κι αυτός στα ίσια του..

Στην αντίπερα συναυλιακή όχθη ο Γιωργάκης είναι πιο βολικός απ τον Καραμανλή που θέλει να έχει και άποψη.. Αυτό το παιδί είναι κυριολεκτικά έρμαιο των επικοινωνιολόγων οι οποίοι, αφού επί χρόνια πειραματίστηκαν, στου κασίδη το κεφάλι, με το ζεμπέκικο και το σκληρό ροκ και τον χαντάκωσαν, φαίνεται ότι άρχισαν να με διαβάζουν με αποτέλεσμα να γελάσει λίγο και το χειλάκι του προδομένου πασόκου..

Μιζέρια και πολιτικό αδιέξοδο.. Αμφιβάλλει κανείς ότι τελικά σε τούτον τον τόπο κυβέρνηση και αντιπολίτευση ασκούνται με όρους επικοινωνιακούς και συναυλιακούς;